Як швидко протверезіти, використовуючи підручні засоби.

Як швидко протверезіти

Як швидко протверезіти ВІД АЛКОГОЛЮ, використовуючи підручні засоби.


Іноді в самий невідповідний момент обставини вимагають переходу від нетверезого стану до ясної свідомості, здатності діяти розумно та зважено. Далі ми розповімо, що потрібно зробити, щоб швидко протверезіти після горілки, пива або інших спиртних напоїв. Ми будемо використовувати тільки підручні засоби, які доступні в домашніх умовах і на природі.


Теорія. Протверезіння - це мінімізація впливу алкоголю на головний мозок до стану, коли людина адекватно сприймає дійсність і може деякий час (максимум 40-45 хвилин) вирішувати поставлені завдання, наприклад, сісти за кермо автомобіля в екстреній ситуації. Далі п'яному потрібен відпочинок і сон, спроби знову привести його до тями не дадуть результату.


Читайте також: АУСТЕР - швидкий напій від похмілля в домашніх умовах


Протверезіти за пару хвилин дозволяють лише спеціальні еферентні (швидко виводять з організму алкоголь) засоби, які застосовуються тільки в умовах спеціалізованих наркологічних клінік. Всі інші методи починають діяти через 15-20 хвилин і не прибирають перегар (запах з рота).


У критичній ситуації компанія повинна правильно вибрати людину, яка здатна протверезіти швидше за інших. Необов'язково що це буде той, хто випив менше всіх. У п'яних чоловіків спочатку з'являються психоемоційні порушення (невиразна мова, перепади настрою), і тільки потім відмовляє моторика (руху), у жінок - навпаки. Це означає, що для управління складним пристроєм краще підійде чоловік, для переговорів - жінка. Якщо помічено, що в п'яному стані людина не відчуває болю, для протверезіння краще вибрати когось іншого навіть якщо він випив більше.

Технологія швидкого протверезіння.


Для отримання ефекту радимо виконати всі етапи в зазначеній послідовності.

1. Викликати блювоту. Це потрібно щоб залишки алкоголю знаходяться в шлунку не усмоктувалися в кров. В крайньому випадку, можна розжувати кілька таблеток активованого вугілля і запити їх склянкою чистої холодної води без газу, але активоване вугілля діє не так ефективно як блювота.

Далі потрібно 1-2 рази понюхати нашатирний спирт або іншу летючу рідину з різким неприємним запахом. Якщо п'яний знаходиться без свідомості, саме з нашатирю починають приводити його до тями і тільки потім очищають шлунок.

2. Вмитися холодною водою. Короткочасне охолодження активує захисні функції організму, стимулює кровообіг і бадьорить. Тут головне не перестаратися. Купання у крижаній воді і розтирання снігом загрожує переохолодженням, оскільки п'яний чоловік не відчуває холоду.

Якщо немає хронічних захворювань, краще прийняти контрастний душ. Спочатку сполоснути себе водою приємної температури, потім зробити воду гарячою і 20-30 секунд обливати все тіло, довго не затримуючись на одному місці, після цього пустити холодну воду, постояти 60 секунд, далі швидкий гарячий душ і на завершення знову холодний.

3. Випити горнятко міцного заварного чаю або кави. Ці напої стимулюють роботу нервової системи і є природним сечогінним, яке швидше виводить спирт з крові. Якщо у людини проблеми з серцем, їй рекомендований чай. Через 15 хвилин слід повторити процедуру. У перерві між кавою (чаєм) потрібно намагатися випити якомога більше води або соку.

Увага! Організм п'яної людини зневоднений, тому застосування аптечних сечогінних засобів протипоказаний і може завдати шкоди здоров'ю.

4. Вийти на свіже повітря. Вентиляція легенів поряд зі збільшеним споживанням кисню швидше призводить організм до тями. Здоровим людям рекомендується короткочасне (5-10 хвилин) інтенсивне фізичне навантаження з потовиділенням і підвищенням пульсу в два рази. Наприклад, можна покачати прес або пробігтися.

5. Напружити розум. Швидке протверезіння багато в чому залежить від активності мозкових процесів, які можна стимулювати шляхом ведення змістовної розмови, рішенням арифметичних завдань, розгадуванням кросвордів, читанням віршів на пам'ять. На перший погляд це здається дивним, але розумова діяльність допомагає.

Після виконання цих завдань людині слід утриматися від подальшого вживання алкоголю.


Як швидко протверезіти, використовуючи підручні засоби. Як швидко протверезіти, використовуючи підручні засоби. Reviewed by Admin on 21:02 Rating: 5

Немає коментарів: