Гумористичний гороскоп: Знаки Зодіаку як побутова техніка)

Вже скільки на світі гороскопів - реально, хоч греблю гати! І жартівливі в їх ряду займають далеко не останнє місце) Люблять люди проводити аналогії між рисами характеру і «різними елементами навколишньої місцевості». І в цьому випадку, історія та ж сама: йде спроба зіставити Знаки гороскопу з предметами побутової техніки) Дізнайтеся, хто ви: праска, мікрохвильова піч або може бути, холодильник?

Овен.
Овен - це праска. На вигляд у нього все гладко, але ніхто насправді не знає, до якої температури Овну потрібно нагрітися, щоб досягти своїх цілей. А як Овнам вдається згладити всі кути і швидко охолонути! Це вміння гідно оплесків і ... хорошої прасувальної дошки!
Телець.
Телець - це чайник. Тільки не варто це порівняння трактувати в сенсі того, що всі представники цього Знака Зодіаку дурні. Ні, тут справа зовсім в іншому. Телець, такий же, як і чайник: стоїть на почесному місці на кухні, навколо нього постійно метушня. Він завжди наповнений, а якщо ні, то його швидше наповнюють ті, хто цінує його. Якщо чайник не наповнювати і постійно гріти, то він просто-напросто згорить.
Близнюки.
Близнюки - це комп'ютер і обов'язково з виходом в інтернет. Вони знайдуть будь-яку інформацію, забезпечать всіх оточуючих останніми новинами і розкажуть те, чого навіть і не було. Близнюки здатні немов жорсткий диск зберігати в собі масу інформації, як корисної, так і марної.
Рак.
Рак в гумористичному гороскопі по Знаку Зодіаку - це газова плита. Чому саме вона? Та тому що Рак завжди дбає і піклується про кожну близькому йому людину. Від Рака, немов від плити, випромінюється тепло і душевність.

Риби.

Риби - мобільні телефони. Вони так само, як стільниковий трубка, на перший погляд спокійна і нікого не чіпаєте, лежите де-небудь "в куточку", але тільки до тих пір, поки за вами не почнуть "дзвонити". У включеному режимі ви пропускаєте через себе величезну кількість інформації, в тому числі зайвої, непотрібної. Але оскільки ви телефон, ви часто не можете самі вибирати, з ким говорити. Досить швидко розряджається і потребуєте підключення до акумулятора. Зате ви, як і стільникові телефони, постійно вдосконалюєтеся і в кожен новий етап у вашому житті входите моделлю нової лінійки.
Лев.
Лев - це пилосос. Ні, Леви не люблять прибиратися і вже тим більше возитися в пилу. Але він намагається позбавити своє життя від всього нудного і одноманітного, тому Лев ретельно намагається відгородити себе від усього, що викликає у нього гучне «фе!».
Діва.
Діва - це відеокамера. Згідно жартівливого зодіаку, Діва здатна немов відеокамера дивитися на світ крізь оптичний приціл і видавати на виході зовсім не те, що доступно звичайному оку. Вона все проаналізує, оцифрує і видасть те, що вважає за потрібне тільки їй.
Терези.
Терези - це радіоприймач. Ох, як же складно Терезам іноді вибрати відповідну радіостанцію і налаштуватися на хорошу хвилю. А ці перешкоди! Як же вони впливають на те, що відбувається з ними! Саме тому Терези періодично потрібно налаштовувати на потрібну частоту і постійно регулювати гучність.
Скорпіон.
Скорпіон - кухонний комбайн. Силі і міцності цього побутового приладу позаздрить будь-яка праска! Скорпіону по зубах все. Він змете на своєму шляху будь-який овоч і перемеле будь-якого недоброзичливця. Не варто пхати руку в кухонний комбайн - від неї може нічого не залишитися.
Стрілець.
Стрілець - це телевізор. Згідно гумористичному зодіаку, цей знака Зодіаку може мовити цілодобово і без перерви. Але от невдача: Стрілець видає реальну картину світу, а навколишні інтерпретують його інформацію по-своєму.
Козеріг.
Козеріг - це холодильник. Він займає почесне місце в будинку, всі до нього тягнуться і чогось постійно хочуть, немов він чарівник. Ні, холодильник вам не скатертина-самобранка. Якщо хочете взяти з нього, то не забудьте спершу щось покласти.


☀☀☀
Гумористичний гороскоп: Знаки Зодіаку як побутова техніка) Гумористичний гороскоп: Знаки Зодіаку як побутова техніка) Reviewed by Admin on 14:21 Rating: 5

3 коментарі:

before you drown сказав...

А рибу ви де загубили?)

Admin сказав...

Після рака)))

Анонім сказав...

А де Водолій???