ЯКИЙ ТИ ФРУКТ ПО ЗНАКУ ЗОДІАКА.

ЯКИЙ ТИ ФРУКТ ПО ЗНАКУ ЗОДІАКА

Фруктовий гороскоп для всіх знаків зодіаку.



Овен - це персикСамозакоханість і почуття власної гідності так і виливається з нього через край, як персиковий сік. А кісточка настільки тверда, що не розкусиш!

Лев - соковитий апельсин. Солодкий, яскравий, святковий і позитивний. А сік з нього бризкає, як з Лева гордість і велич.

Діва в жартівливому гороскопі постає в образі хурми - в'яже. А ще шиє, вишиває, робить всі справи по дому і все скрізь встигає.

Терези - мандарин. Терези постійно розкладається на дольки, кожна з яких має свою думку і способи вирішення проблеми. Скільки часточок в мандарині, скільки і сумнівів у Терезів.

Скорпіон в жартівливому гороскопі - груша. Висить, а з'їсти її не можна. Так само і Скорпіон - часто буває в зоні недосяжності, як у фізичному, так і душевному сенсі.

Стрілець - банан. Завжди кучкується зі своїми побратимами, поодинці зустріти практично нереально. Зовні здається твердим і наполегливим, а всередині все ж м'яка натура.

Козеріг - кокос. Розколоти його дуже складно. Практично нереально без допомоги по відкриванню кокосів. Твердий, потайний і на перший погляд непримітний фрукт. Зате всередині - найсмачніше, і дістається воно не багатьом.

Водолій - ананас. З першого погляду взагалі не розумієш - що це перед тобою - оригінальний покрив, чубчик, дивний силует. Всередині, до речі, не дуже солодко. На любителя, в загальному.

Риби - виноград. Цей фрукт м'який, солодкий, але зі своїми заморочками, як і Риби. Якщо забродить - стає буйним.

Телець - це арахіс. Ближче до землі, до реалій, до надійності і стабільності. Ось тільки йому часом дуже складно вибратися назовні і подивитися, що відбувається над землею.

Близнюки - яблуко. Ніколи не дізнаєшся, кисле воно, чи солодке, поки не відкусиш.

Рак - це гранат. І колір такий же, і специфіка. Подивіться, скільки в гранаті багато ягідок. Стільки ж багато у Рака рідних і близьких людей, якими він протягом життя намагається себе оточити.



Ну ви і фрукти, друзі!😅
ЯКИЙ ТИ ФРУКТ ПО ЗНАКУ ЗОДІАКА. ЯКИЙ ТИ ФРУКТ ПО ЗНАКУ ЗОДІАКА. Reviewed by Admin on 10:30 Rating: 5

Немає коментарів: