5 продуктів, від яких ні в якому разі не можна відмовлятися

5 продуктів, від яких ні в якому разі не можна відмовлятися

Люди часто обмежують себе у вживанні тих чи інших продуктів і пояснюють це бажанням поліпшити здоров'я. Однак, мало хто знає, що існує кілька продуктів, від вживання яких ні в якому разі не можна відмовлятися. Це може сильно нашкодити вашому здоров'ю!


У нашій сьогоднішній статті ми розповімо вам про 5 продуктів, які обов'язково повинні бути присутніми у вашому раціоні.


5 продуктів, від яких ні в якому разі не можна відмовлятися

Яйця

Яйця містять речовину холін, тобто вітамін В4. Він відповідає за нормальне функціонування печінки, нирок і головного мозку. А ще яйця є джерелом високоякісного білка, багатого амінокислотами.


Часник

Часник багатий корисними нутрієнтами, такими як вітаміни A, B2, B5, B12, залізо, фосфор і селен. Також цей продукт позитивно впливає на серцево-судинну систему, знижує тиск і нормалізує рівень холестерину в крові.


Морські водорості

Якщо ви будете їсти страви з морськими водоростями хоча б один раз в тиждень, то зможете заповнити запаси йоду в вашому організмі. А йод, як відомо, є найважливішим елементом для нормального функціонування щитовидної залози.


Печінка

Страви, приготовані з печінки, також рекомендується включити в свій тижневий раціон харчування. У печінці міститься величезна кількість заліза, вітаміну B12 і міді. Остання запобігає виникненню запальних процесів в організмі. А ще цей продукт містить речовину гепарин, яке значно знижує ризик утворення тромбозів.


Чорниця

Ця смачна ягода багата антиоксидантами. Це речовини, які нейтралізують вільні радикали, що ушкоджують клітини організму. Завдяки цьому чорниця захищає організм від розвитку атеросклерозу, хвороби Альцгеймера і всіляких пухлин.


Читайте також: 10 причин пити каву кожного дня

5 продуктів, від яких ні в якому разі не можна відмовлятися 5 продуктів, від яких ні в якому разі не можна відмовлятися Reviewed by Admin on 15:28 Rating: 5

Немає коментарів: