Нудно на роботі без гумору - ласкаво просимо!

Анекдоти читати та розповісти, це такий спосіб розслабитися або розрядити обстановку, можна просто посміятися від душі. Зазвичай анекдоти розповідають люди оптимісти, у песимістів, якось це не весело виходить робити. Найчастіше анекдоту властиве несподіване змістовне закінчення в самому кінці, яке і породжує сміх.


Сьогодні саме такі анекдоти, читайте їх із задоволенням!


Анекдоти про роботу

Важко бути начальником середньої ланки: і вище тебе придурки, і нижче тебе придурки.


***

Ніч - це час дурних думок і приголомшливих ідей.


***

Як будь-яка жінка я, звичайно, хочу нову сукню. Але ще більше я хочу влізти в старе.


анекдоти про роботу

Коли у тебе два вищі, то щоб чоловік на побаченнях здавався хоч трохи цікавим, носи з собою в сумочці маленьку фляжку з коньяком.


***

Нас так налякали коронавірусом, що зараз, коли я йду в туалет в якому-небудь ресторані, я відкриваю двері ліктем, піднімаю кришку ногою, відкриваю кран коліном, знову закриваю двері ліктем, перетинаю весь ресторан і лише тоді помічаю, що не підняла труси...

пошлі анекдоти

- Йой внучку, що з тобою?! Та на тобі лиця нема! Ти чого такий виснажений?
- Постив.
- Та зараз не піст, а ти нічого не їв...Казала до церкви треба ходити, аби мати хоч зелене поняття коли постити треба!
- Ба... Я в Інтернеті пости посилав.


смішні та пошлі анекдоти

На літаку.
- Ми раді вас вітати на нашому борту. До ваших послуг на нашому борту працює бар, кінотеатр, басейн і зоопарк і ось зараз з усією цією хернею ми спробуємо злетіти.


анекдоти про роботу

Якщо ви заплатите мені 50 доларів, я з'явлюся на ваших похоронах і буду стояти дуже далеко, тримаючи чорну парасольку, незалежно від того, яка буде погода, щоб люди подумали, що ви померли з темним і цікавим секретом.


анекдоти про роботу

Відкрилася гаряча лінія з питань опалення. Тепер кожен може подзвонити й дізнатися, чому лінія гаряча, а батарея у квартирі холодна.

Нудно на роботі без гумору - ласкаво просимо! Нудно на роботі без гумору - ласкаво просимо! Reviewed by Admin on 13:19 Rating: 5

Немає коментарів: