Коли донька розповіла матері про причини розлучення, мати не повірила своїм вухам!

Пізно ввечері до матері подзвонила дочка.
 Вона вийшла заміж два роки тому і іноді зверталася до матері за порадою. Дочка зателефонувала вся в сльозах, у неї була моторошна істерика і було складно зрозуміти, що вона говорить. Через деякий час вона заспокоїлася і розповіла матері наступне.

анекдоти про жінок

За словами дочки мати зрозуміла, що сталося щось зовсім жахливе. Якась величезна трагедія потрясла дочку. Дочка збирається подавати документи на розлучення. Після 10 хвилинної розмови, який складно було називати виразною бесідою, дочка вирішила приїхати до матері щоб все їй пояснити.

Поки дівчина їхала в рідну домівку, у бідної матері промайнули перед очима найстрашніші варіанти розвитку подій. Чого тільки вона не уявила за ці півгодини.

Всі думки були як на підбір: одна гірша за іншу. Може бути зять зовсім загуляв, запив, привів коханку в будинок, а може і не одну коханку! Хто його знає цього зятя, раптом він руку підняв на улюблену доню.

Минула година, в двері постукала заплакана дочка. Без розмов вона пройшла в спальню до матері, сіла в подушки і сказала:

- Все, я розлучаюся.

- Чому? Він тебе чимось образив? - запитала в подиві мати. Дівчина знову зайшлася плачем.

- Развожусь і крапка. Ти уявляєш, я хотіла піти в салон краси, привести себе в порядок. Кажу йому, щоб дав 100 доларів. А він на мене з нахабною такою усмішкою подивився, і дав в три рази більше. Уявляєш? 
👨👨👨
Коли донька розповіла матері про причини розлучення, мати не повірила своїм вухам! Коли донька розповіла матері про причини розлучення, мати не повірила своїм вухам! Reviewed by Admin on 21:55 Rating: 5

Немає коментарів: