Обов'язки домашнього кота

Обовязки кота.

Обов'язки домашнього кота

Основа дружної родини - справедливий розподіл обов'язків по будинку. Прибирання, готування, миття посуду, прання, прасування - все це, безумовно, відноситься до домашніх обов'язків.

Але що робити домашньому коту, який цілком справедливо також вважає себе повноправним членом сім'ї? Адже він теж відчуває внутрішню необхідність виконувати свою частину обов'язків по дому. І вони у нього є. Правда, людина не завжди розуміє це, і не завжди з вдячністю відчуває на собі результати допомоги.


Отже, обов'язки по дому кожного кота:

  1. Кіт повинен вночі кожну годину перевіряти, чи не заповзла під ковдру людини якась зміючка.
  2. Кіт повинен знати, що лежить у всіх коробках і пакетах. І на особистому досвіді переконатися, наскільки там зручно і добре воно знаходитися.
  3. Кіт повинен відсипатися за людину, усіх її родичів, друзів і сусідів разом узятих.
  4. Кіт повинен захищати людину від кімнатних рослин - особливо ялинки
  5. Кіт постійно повинен підтримувати людину в формі, примушуючи її невпинно рухатися по квартирі, нагинатися, збираючи ручки, олівці, шкарпетки і т.д.
  6. Кіт повинен перевіряти, з якої причини хтось не закрив шафу або тумбочку і не засунув ящик.
  7. Кіт час від часу повинен тренуватися на випадок непередбаченого циркового виступу. Для цього він повинен періодично влаштовувати забіги, польоти і стрибки.
  8. Кіт постійно повинен проводити ревізію в холодильнику і інших місцях зберігання їжі, навіть якщо людина цього не хоче. Якщо він не хоче, значить, щось ховає, і з цим потрібно розібратися.
  9. Кіт повинен співати пісні, щоб дарувати людині радість. Навіть якщо пісні сумні.
  10. Кіт повинен щоранку нагадувати людині старе прислів'я: "Хто рано встає, тому Бог дає". Але оскільки він встав першим, а Богу на даний момент не до кота - значить коту повинні дати щось ви. Бажано смачненьке.

😻😻😻

Обов'язки домашнього кота Обов'язки домашнього кота Reviewed by Admin on 19:38 Rating: 5

Немає коментарів: