Не відрізнити від елітного: рецепт домашнього коньяку від народних умільців

Елітний коньяк роблять зі спирту високої якості, але справжні майстри без особливих зусиль зможуть приготувати його у себе на кухні. Справжні умільці знають всі хитрощі приготування коньяку з самогону в домашніх умовах. І таким рецептом ми з вами готові поділитися! Дочитавши статтю до кінця, ви навчитеся готувати хороший коньяк без особливих зусиль.


Рецепт коньяку

Рецепт домашнього коньяку

Інгредієнти

  1. Кора дуба - 2 столові ложки (її можна купити в будь-якій аптеці або ж насушити самому, для цього використовуйте тільки молоді пагони дерева);
  2. Чай чорних сортів без будь-яких добавок - 1 столова ложка;
  3. Цукровий пісок - 3 столових ложки;
  4. Харчова сода - 1 чайна ложечка;
  5. Сушена гвоздика - 8 бутонів.

Коньяк з самогону: покрокове приготування

  • Візьміть трилітрову банку самогону (можна використовувати і горілку від надійного виробника) і додайте в неї всі інгредієнти, перераховані вище. Рідину гарненько перемішайте, банку закрийте пластмасовою кришкою. Тримайте банку в такому стані 14 днів в темному місці.
  • Після закінчення цього часу, коньяк процідіть через марлю і герметично закрийте кришкою.
  • Вживати такий напій можна вже відразу після проціджування, але для більш яскравого аромату його краще трохи потримати в прохолодному темному місці, щоб настоявся.
  • Якщо смак і колір вашого коньяку сильно виражений, і це вас трохи бентежить, тоді можна зменшити дози кори дуба і чаю. Крім того, чай можна брати і в пакетиках - з розрахунком 2 пакетика на одну трилітрову банку.

Коньяк з самогону готовий до вживання - кличте друзів на дегустацію! 

Повірте, ніхто з присутніх не зможе відрізнити його від дорогого покупного продукту. Насолоджуйтесь вишуканим смаком і ароматом домашнього коньяку, і нехай він зігріває вас в прохолодні вечора! Тільки не забувайте - вживати спиртне потрібно в міру!

Читайте також Рецепт хріновухи на самогоні, горілці та спирті

Не відрізнити від елітного: рецепт домашнього коньяку від народних умільців Не відрізнити від елітного: рецепт домашнього коньяку від народних умільців Reviewed by Admin on 15:49 Rating: 5

Немає коментарів: