Не відрізнити від елітного: рецепт домашнього коньяку від народних умільців
Елітний коньяк роблять зі спирту високої якості, але справжні майстри без особливих зусиль зможуть приготувати його у себе на кухні. Справжні умільці знають всі хитрощі приготування коньяку з самогону в домашніх умовах. І таким рецептом ми з вами готові поділитися! Дочитавши статтю до кінця, ви навчитеся готувати хороший коньяк без особливих зусиль.
Рецепт домашнього коньяку
Інгредієнти
- Кора дуба - 2 столові ложки (її можна купити в будь-якій аптеці або ж насушити самому, для цього використовуйте тільки молоді пагони дерева);
- Чай чорних сортів без будь-яких добавок - 1 столова ложка;
- Цукровий пісок - 3 столових ложки;
- Харчова сода - 1 чайна ложечка;
- Сушена гвоздика - 8 бутонів.
Коньяк з самогону: покрокове приготування
- Візьміть трилітрову банку самогону (можна використовувати і горілку від надійного виробника) і додайте в неї всі інгредієнти, перераховані вище. Рідину гарненько перемішайте, банку закрийте пластмасовою кришкою. Тримайте банку в такому стані 14 днів в темному місці.
- Після закінчення цього часу, коньяк процідіть через марлю і герметично закрийте кришкою.
- Вживати такий напій можна вже відразу після проціджування, але для більш яскравого аромату його краще трохи потримати в прохолодному темному місці, щоб настоявся.
- Якщо смак і колір вашого коньяку сильно виражений, і це вас трохи бентежить, тоді можна зменшити дози кори дуба і чаю. Крім того, чай можна брати і в пакетиках - з розрахунком 2 пакетика на одну трилітрову банку.
Коньяк з самогону готовий до вживання - кличте друзів на дегустацію!
Повірте, ніхто з присутніх не зможе відрізнити його від дорогого покупного продукту. Насолоджуйтесь вишуканим смаком і ароматом домашнього коньяку, і нехай він зігріває вас в прохолодні вечора! Тільки не забувайте - вживати спиртне потрібно в міру!
Читайте також Рецепт хріновухи на самогоні, горілці та спирті
Не відрізнити від елітного: рецепт домашнього коньяку від народних умільців
Reviewed by Admin
on
15:49
Rating:
Немає коментарів:
Дописати коментар