Тих жінок не зрозуміти (18+)




Було мені всього 18 років. Я прийшов купити презерватив в аптеку. В ті дні потрібно було зробити над собою зусилля, щоб запитати продавця про презерватив, тому що всі в нашому місті знали один одного в тому числі і мене, включаючи і ту молоду жінку- аптекарку (здається, її звали Галя).

Вона помітила, що я досить сильно ніяковів коли купляв. Тому подала мені упакоку і запитала, чи вмію я ними користуватися. Я чесно зізнався, що не вмію. Вона відкрила пакетик, дістала презерватив і натягнула на великий палець руки. 

Вона пояснила мені, що потрібно перевірити, чи сидить він щільно і до кінця.

 Вигляд у мене був розгублений. Тоді вона, озирнувшись навколо і переконавшись, що в аптеці нікого немає, підійшла до дверей і закрила їх на замок. Взявши мене за руку, вона повела мене в підсобку, розстебнула кофтину і зняла ліфчик.

 "Це тебе збуджує?" - запитала вона.

Я стояв з відкритим ротом і тільки кивав. Тоді вона сказала, що пора надіти презерватив. Поки я натягував його, вона зняла спідницю, стягнула трусики і лягла на стіл.

 "Давай швидше", шепнула вона, "У нас мало часу"

Я  взяв її. Це було так чудово, і я не зміг довго триматися, і закінчив через декілька секунд. Вона глянула на мене підозріло:

"Ти надів презерватив?"

Я гордо сказав: -"Звичайно!"

І показав їй великий палець руки з натягнутим презервативом. Вона довго била мене зі злістю і кидала всім, що попадало під руку.
Мені завжди було важко зрозуміти тих жінок...
😄😄😄
Тих жінок не зрозуміти (18+) Тих жінок не зрозуміти (18+) Reviewed by Admin on 21:00 Rating: 5

Немає коментарів: