Бабине літо


Їде хлопець на роботу на машині. На вулиці осінь - бабине літо, все жовте, сонце посміхається, серце радіє. А ще хлопця зі страшною силою тягне до представниць прекрасної статі через тимчасову відсутність однієї з таких в його житті. Причому не заради якоїсь вульгарщини , просто хочеться йому романтики, прогулянок під ручку і ласкавого щебетання ніжного створіння.
Тут варто зауважити, що машина у хлопця зовсім бідна, на таксі навіть здалеку не схожа. Та й сам хлопець зовсім не бомбила і таксовкою підробляти стимулу не було.
Ну от, їде хлопець, проводжає поглядом жіночі ніжки, зітхає мрійливо і тут помічає ЇЇ. Довге волосся, очі сині як небо, фігурка точена, дівчина-мрія, дівчина-богиня. І ця богиня махає йому, саме йому. Дихання перехопило, серце закалатало, хлопець акуратно зупинився поруч з небесним створінням. Дівчина з грацією кішки ковзнула на сидіння і ангельським голосом сказала:
- Вітаю! - Привіт, - відповів хлопець, трохи збентежений несподіваним вступом. - Як твій настрій? - продовжила дівчина, чомусь не дивлячись на хлопця. - Стрімко поліпшується, - хлопець повірив в свою удачу і початок стосунків.
Богиня якось розчаровано поглянула на хлопця своїми синіми очима, відвернулася і сказала в простір:
- А ти мені сьогодні снився, - навіть не думала зупинятися ангелоподібна дівчина. Гормони вдарили хлопцеві в голову і він зважився: - У мене теж з ранку було таке відчуття, що сьогодні обов'язково зустріну тебе. - Котик, я зараз в таксі, говорити незручно, доїду - передзвоню.
Ось так ламаються мрії і долі через всякі новомодні штучки типу блю-туз та вільні руки (((
😇😇😇
Сподобалось? Тоді читайте також Як начальник лампочку в себе в кабінеті міняв


Бабине літо Бабине літо Reviewed by Admin on 12:40 Rating: 5

Немає коментарів: