Дідова пристрасть


Дід працював на бойні ... Ну, і м'ясо, звичайно всі  тягали собі, ховаючи хто куди. А дід пристрасть мав -  любив смажене коров'яче вим'я, і ​​щоб на прохідній не зловили - ховав його собі в штани, (такі спецовочні з гудзичками). 

Так ось ... після чергової зміни повертався дід додому з хорошим шматком в штанах ... 

Уже в автобусі, не помітивши, що однин гудзик розстебнувся і коров'ячий  сосок вивалився з ширінки. А кондукторка, що сидить навпроти, помітивши мляве теліпання у нього між ніг, стала дідові очима показувати, щоб ширінку застебнув. 

Дідусь зі збентеженням став цей дійок назад запихати. Поки він смикав свою ширінку, у нього вивалюється ДРУГИЙ СОСОК !!. У кондукторші очі вже КВАДРАТНІ, і їй явно стало не вистачати повітря. Вона стала махати руками в сторону діда і відкривати судорожно рот. Але старий довго не став мучитися і зі словами:

- Та щоб вони провалилися! - дістав складний ножик і відрізав соски. Ховаючи їх в кишеню. Далі він із задоволеним виглядом глянувши на кондукторку, вимовив:

- У мене ще є !. 

Але кондукторка цього вже не почула, бо, закотивши очі, з гуркотом звалилася в проході ... Відкачували паню всім автобусом.
😂😂😂


СПОДОБАЛОСЬ?
Дідова пристрасть Дідова пристрасть Reviewed by Admin on 16:21 Rating: 5

Немає коментарів: