Чоловік приходить на прийом до лікаря в супроводі дружини.

Чоловік приходить на прийом до лікаря в супроводі дружини. Після ретельного обстеження лікар запросив поговорити дружину наодинці.

- На жаль, у вашого чоловіка важка форма депресії, викликана постійним стресом на роботі і в сім'ї. Якщо ви не зробите все можливе для його порятунку, він помре.

Я рекомендую вам: щоранку годувати його ситною і здоровою їжею, дозволяти йому вставати пізніше, якщо він захоче, протягом дня бути з ним лагідною, не доставляти клопоту, постійно піднімати йому настрій, готуйте для нього його улюблені страви, ввечері добру вечерю, ні в якому разі не навантажуйте роботою по господарству, не вступайте з ним у суперечку, тому що це може погіршити його депресію, потрібно навпаки дати йому розслабитися, тому щовечора надягайте еротичну білизну і робіть йому заспокійливий масаж з ароматними оліями, всіляко заохочуйте перегляд спортивних телепередач, і найголовніше - обов'язково не відмовляйте йому, якщо він захоче зайнятися любов'ю, в будь-якому місці і так, як він вас попросить. 
Якщо ви будете все це робити протягом 10-12 місяців, запевняю вас, ваш чоловік повністю відновиться.

Чоловік, коли вони вийшли:

- Що сказав лікар?

- Помреш ти - говорить.
😓😓😓

Чоловік приходить на прийом до лікаря в супроводі дружини. Чоловік приходить на прийом до лікаря в супроводі дружини. Reviewed by Admin on 11:35 Rating: 5

Немає коментарів: