Біг та секс. Що корисніше?



Коли ти біжиш, ти робиш це один. Якщо ж ти біжиш з кимось ще, ти неодмінно будеш намагатися бігти швидше, ніж він. А ось при занятті ceкcом завжди намагаються фінішувати разом. 
Отже, ceкc «розвиває навички роботи в команді та бореться з егоїзмом». Біг ні.

😂😂😂
Для бігу необхідно купувати багато спортивних шмоток, часто дорогих. Для ceкcу ж досить, навпаки, просто зняти всі шмотки. Таким чином, можна констатувати, що ceкc «розвиває почуття ощадливості і бореться з надмірним споживанням». Біг ні.

😄😄😄
Для бігу потрібно вставати з ліжка. Для ceкcу  все навпаки. Всі ми знаємо, що в ліжку себе почуваєш краще, ніж деінде. Тому ceкc - це спосіб «займатися справою в самому приємному місці». Біг ні.

😖😖😖
Біг вимагає великих зусиль, а задоволення дає мало. Секс же дає море задоволення при мінімальних зусиллях. Таким чином, ми розуміємо, що ceкc дозволяє «досягти максимуму при мінімальних зусиллях», чого ніколи не досягнеш за допомогою бігу.

😌😌😌
Після бігу зазвичай відчуваєш себе паршиво через втому і болі в колінах. Після ceкcу ж зовсім інша справа: посмішка від вуха до вуха. Ясно, що ceкc «відкриває нам радості життя». Біг ні.

😇😇😇
Якщо тебе звуть на пробіжку, ти зазвичай знаходиш якісь відмазки. Тепер будемо відвертими: а якщо мова йде про ceкc? Так ти кулею полетиш! Ясна річ: ceкc «розвиває почуття пунктуальності». А ось біг знову ні

😈😈😈
По завершенні пробіжки зазвичай немає бажання її повторити. А ось після здорового ceкcу бажання повторити приходить досить часто, тому що ceкc пробуджує «істинний інтерес до того, що робиш». Біг ні.

😹😹😹
Так що викидайте до дупи ті красовки і біжіть займатися сексом!!!


😂😂😂
Біг та секс. Що корисніше? Біг та секс. Що корисніше? Reviewed by Admin on 14:28 Rating: 5

Немає коментарів: