Як Василь Васильович вакцинувався. Читали і плакали 😂

Анекдоти про коронавірус

Пояснююча

"Я, Васильків Василь Васильович, сьогодні вранці, ледве прокинувшись, відчув потребу щепитися, як того вимагає регламент.


Вдома вакцини не залишилося, я одягнув чиїсь тапки і вийшов на вулицю, сподіваючись знайти вакцину.


Через те, що тапки виявилися непридатними для пересування по снігу у під'їзді зіштовхнувся із громадянином Петровим, по сумісництву кумом.


Мені здалося, що він уже досить щеплений, і я спробував зблизити з ним соціальну дистанцію.


У Петрова із собою була вакцина домашнього виробництва. Він сказав, що щепився нею вчора і вакцина надійна. Не хотів щеплюватися з Петровим, але епідеміологічна ситуація не залишила мені вибору.


Через деякий час Петров вирушив за ріг будинку, зіславшись на те, що ось-ось підуть антитіла.


Мені відразу здалося, що домашня вакцина громадянина Петрова була, м'яко кажучи, не "Пфайзер".


Я пішов до його дружини поділитися міркуваннями щодо якості препарату та взагалі перспектив масової вакцинації.


Виявилося, що дружина Петрова з ранку теж була щеплена.


Удвох ми спробували прикинути, чи небезпечний нам отой новий штам, але несподівано з'явився Петров.


Він був без маски та рукавичок, тому я його одразу впізнав. Зізнаюся, що ми теж були без масок та рукавичок. Петров вважав наші дослідження необ'єктивними, почалася бійка. Дружина Петрова вважала за краще самоізолюватися у ванній, а громадянин Петров грубо порушивши соціальну дистанцію, демонструючи небезпечні симптоми - почервоніння лицьових покривів, жар, мат і зайву збудливість, почав рухатися у моєму напрямку, тому я був змушений вплинути на нього ємністю з-під його ж домашньої вакцини. .


При цьому вважаю, що причиною того, що сталося, є сама вакцина, вироблена громадянином Петровим, яка, як з'ясувалося в процесі дізнання, не була схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров'я.


На підставі вищевикладеного, прошу не застосовувати до мене карантинні заходи, не поміщати в обсерватор тимчасового утримання."


20.01.2022 Васильків В.В.


Читайте також: Анекlот про коронавірус по-українськи 😂

Як Василь Васильович вакцинувався. Читали і плакали 😂 Як Василь Васильович вакцинувався. Читали і плакали 😂 Reviewed by Admin on 18:42 Rating: 5

Немає коментарів: