Листопад добрий, а липень суперечливий місяць: як місяць, у якому укладено шлюб, впливає на сімейне життя

як місяць, у якому укладено шлюб, впливає на сімейне життя

Наші пращури довго і розумно обирали весільний місяць, тому що вважали, що є період сприятливий, а є не дуже для укладення шлюбу. Давайте розбиратися разом!



Січень

Цей місяць обіцяє парі багато дітей, а також безтурботне спокійне сімейне життя. Зауважу, що не всім це підходить, деяким потрібне буяння пристрастей і навіть скандали. А спокій у шлюбі може перетворитися на рутину та одноманітність. Тому парам, які одружилися в січні, рекомендовано вносити у відносини різноманітність. Так само січнева пара житиме в достатку, але благополуччя у фінансах залежатиме від працьовитості. Ну, і січень – перший місяць року, час нових можливостей, та чудова пора для створення нової родини.



Лютий

Лютий один із найкращих місяців для одруження. Говорили, що, чим сильнішими будуть морози в день весілля, тим міцнішим буде союз молодих і сильніше їхнє кохання. Якщо звернутися до стародавніх літописів, то й там лютий навіть називають місяцем весіль. Якщо Масляна припала на лютий, потрібно грати у це свято весілля, житимете в достатку. А ось одружуватися в день святого Валентина – дурна витівка. Просто не варто святкувати напередодні Стрітення Господнього.



Березень

Не дуже добрий місяць. Він обіцяє парі розставання, лайки, непорозуміння. За порадами предків, щоб уникнути впливу березня на сімейне життя, треба вчитися шукати компроміси та більше робити справи разом. Знову ж таки, якщо весілля на Масляну, то шлюб буде щасливим.



Квітень

Шлюб у квітні подарує яскраве насичене сімейне життя, як американські гірки! Буде все: кохання, пристрасть, сварки. Як непередбачувана погода цього місяця, так і шлюб буде непередбачуваним. Тому потрібно більше уваги приділяти своїм почуттям, не даючи їм згасати. Якнайбільше часу будьте разом, влаштовуйте романтики, вихідні проводите вдома.



Травень

Раніше говорили, що одружитися в травні означає все життя мучитися. Чому так нам невідомо. Можливо, це можна пов'язати з початком посівних, коли свята були недоречними. А ще 11 травня слов'яни відзначали день поминання предків, і тут точно було не до свят. До речі, хоч люди й кажуть, що не вірять прикметам, у травні за статистикою найменше весіль, а от у деяких країнах Європи у цей період просто весільний бум!



Червень

Шлюб буде дуже благополучним. І, навіть якщо у вас якісь проблемки у відносинах, згодом ви зможете здобути щастя! Ваші почуття будуть міцнішими, і ви станете по-справжньому рідними.



Липень

Суперечливий місяць для шлюбу, тому що липень може принести парі як багато щастя, так і купу негараздів. Все залежить від старань подружжя.


Серпень

Відмінний місяць для весілля, обіцяє щастя та кохання. Природа красива, тепло, вже багато врожаю. Рекомендовано робити більше фотографій, щоб потім в холодний зимовий вечір дістати фотоальбом і отримати порцію позитиву.



Вересень

Так само вдалий місяць для весіль. Якщо звертатися до предків, то вони вже майже зібрали врожай, закінчено роботи на полі, і можна було зі спокійною совістю святкувати. Вересневий шлюб буде надійним, стабільним і спокійним, так само як і оксамитова погода у вересні. А скільки на святковому столі буде овочів та фруктів!



Жовтень

Шлюб у жовтні обіцяє парі багатство. І все це добиватиметься завдяки завзятій праці. Але молодим потрібно пам'ятати, що важливо дбати один про одного, допомагати один одному, інакше сімейне життя буде зав'язане лише на дітях, грошах, обов'язках, але не на почуттях.



Листопад

Ще один дуже зручний місяць для шлюбу. Взагалі весільний ажіотаж у Київській Русі розпочинався після Покрови та тривав до 28 листопада – початку Різдвяного посту. У цей період і бажано укладати шлюб, а ось в останні  дні листопада цього робити не варто. Особливо якщо ви збираєтеся вінчатися.



Грудень

Шлюб, укладений у грудні, буде довгим та вдалим. З роками союз стане міцнішим, а всі неприємності обходитимуть стороною. А ще грудневий шлюб обіцяє подружжю багато дітей. Тож, якщо у ваших мріях створити велику родину, варто планувати весілля саме на грудень.


Звичайно, ми звертаємося до прикмет часто, але, щоб шлюб був щасливим, варто також намагатися знайти гармонію в любовній, сексуальній, духовній та інтелектуальній сфері і все у вас буде добрею

Листопад добрий, а липень суперечливий місяць: як місяць, у якому укладено шлюб, впливає на сімейне життя Листопад добрий, а липень суперечливий місяць: як місяць, у якому укладено шлюб, впливає на сімейне життя Reviewed by Admin on 15:17 Rating: 5

Немає коментарів: