Щоденник чоловіка, жінка в якого вирішила схуднути. Шедевр!!!

анекдоти про дієту

Щоденник чоловіка, жінка в якого вирішила схуднути


Я, звичайно, все розумію. І прагнення всіх панянок, в тому числі і моєї коханої , стати ще краще, ніж вони є насправді. Але ось їх маніакальне прагнення зробитися кращими за всіх оточуючих мені, напевно, недоступно ... 


Почалося все, як завжди, після цих різдвяних свят. Моя дружина спробувала почати нове життя з початком нового року. Але як би не так. Тазіки з олів'є і тещині голубці допомогли їй безславно програти боротьбу з любов'ю до смаженої картоплі і пончикам з повидлом і іншими смаколиками. Тому боротьба була тимчасово відкладена. І ось тепер Галя вирішила, що ті зайві два сантиметри на талії, які були у неї, скільки я її знаю, заважають їй в цьому році просто до неможливості. 


День перший.

 Моя мила наділа на себе джинси, які носила в десятому класі. Ледве застебнула, і надула губи. На моє боязке зауваження, що Галя помістилася в ці джинси виключно в положенні лежачи, вперше за останні п'ять років, я отримав ляпаса. І за що ?! Абсолютно незрозуміло.


 День другий.

Мені здається, Галя починає сходити з розуму. Гаразд, нехай худне, але навіщо ж над усіма іншими знущатися? Моя кохана згодувала все смачне, що було в холодильнику, нашому коту. Васька очманів, роздувся, і лапами ледь діставав до землі. 


Вся сім'я була посаджена на очисну дієту. На вечерю всі їли щось, що могло б бути несолоним рисом. Кажу могло б '', тому що без мікроскопа вміст тарілки було практично невидно.


 Зараза - теща активно підтримала Галю. 


День третій 

На роботу не йшов, а біг. Чекав обідньої перерви, як манни небесної. Колеги дивилися з жалістю. Хтось пожартував: "Тебе що, дружина не годує ?! ''. Жартівник фіговий. 
Увечері тесть намагався вимагати у жінок нормальну вечерю. Ага... Галя поставила перед татком тарілку з морквяним рагу. Ну і дитину вони виростили. Над рідним батьком так знущається! 


Галя провела лекцію на тему як не їсти після 6. 


День четвертий.

 Кіт Васька просився на волю. Підозрюю, що не до кішок. Бідолаха давно забув про підступну щедрість господині, і тепер, як повноправний член сім'ї, теж харчується дієтичними продуктами. Проситься на вулицю. Там водиться нормальне, а не соєве м'ясо.


День п'ятий.

А теща все-таки людина. Примудрилися пронести в хату повз пильну Галю кульок з цукерками. Треба запам'ятати, що вона такі любить, і як-небудь їй купити (боже! Я? Тещі? Цукерки? Ось довели ...) Після того, як ця Галина битва з сантиметрами закінчиться. 


"Галинко, ну навіщо ти з ними воюєш? '' - ласкаво шепочу я ввечері їй на вушко. Сантиметри такі маленькі, а ти велика ... '' Ледве встиг договорити. Нічого нічого... Будемо вважати удар по вуху легким масажем.


День шостий.

Все, набридло. Намагався пояснити коханій дружині, що чоловік повинен добре їсти, інакше у нього ні на що не буде сил. Не допомогло. Але було і весело. Спостерігав, як мій тесть, ой, вибачте, тато, чоловік видатної комплекції, після трудового дня з'їв салат із селери, і так правдоподібно сказав: Я ситий! '' Так в ньому актор пропадає!


День сьомий.

Ура, п'ятниця! Після роботи - пиво, пиво, пиво, з картоплею, з сосисками, і ніяких варених овочів! З небес на грішну землю ... Милий, ти повернешся додому раніше, сьогодні ж пральну машинку привезуть ... '' Ні, ну яка сте ... дружина моя улюблена. Її технічній освіти будь-хто позаздрить, а вона вдає, що не може впоратися з пральною машиною. Це що, в жіночих журналах радять прикидатися дурною і безпорадною? У тих же, де радять дотримуватися правильного харчування і худнути разом з усією родиною? 


Увечері теща підстерегла мене біля входу в ванну і мовчки сунула в руку бутерброд з салом. Мало не розплакався і прошепотів "Дякую, мамо ''. Ось героїчна жінка. І де вона його ховає? 


День восьмий.

Все пропало. Мурзик знайшов на балконі тещині заначку. Вночі чув, як він гарчав, роздираючи сало зубами. Злякався до нього наближатися, що б відібрати. Лежав без сну і заздрив.


Вранці мама вирушила до приятельки з голодним блиском в очах, а тесть покликав мене в баню. Як і передбачалося, до лазні ми не дійшли, і осіли в найближчому кафе. Додому всі повернулися ситі і добросерді, де застали злу і голодну Галю в гарячій суперечці зі зброєю тортур. Підлогові ваги відчайдушно чинили опір її натиску, і відмовлялися зрушити стрілку хоч трохи вліво.


День дев'ятий.

Настала криза. В гості з'явилася Галина подружка. З тортиком і пляшкою мартіні. І щиро дивувалася з приводу запропонованих їй блінчиків з кабачків. Розповідала Галі про шкоду для організму і бюджету парникових кабачків. Я, виявляється, недооцінював цю милу, чарівну пліткарку і скандалістку Люду.


 Але..От ку#ва.... Рано радів. Вона допустила жахливий промах - сказала дорога, ти схудла ''. Це просто жаах. Я давно помітив, що жінки говорять ці слова одна одній просто так, від випадку до випадку, просто щоб зробити приємне. А нам далі мучитися. Спасибі, Люда, надихнула...


День десятий

Здається, назріває буря. Галя дістала з шафи ті самі кляті джинси. І - джинси застебнулися на ній легко. Дивно. Я міг би заприсягтися, що ні на один сантиметр моя кохана не схудла (ось такий парадокс - всі схудли, а Галя - ні). Мама і тато хитро переглядаються. І тут мене осяйнуло - хай живе швейна машинка і тещині вмілі руки!



А зовсім щаслива Галя влаштувалася у мене на руках з тарілкою, на якій лежав величезний шматок торта, і, сподіваюся, надовго залишила цю дурну затію. Я адже її люблю, а не ці горезвісні сантиметри.


А "еталонні" джинси я заховав подалі. Куди - бачив тільки Васька. Але він мене не видасть.

Щоденник чоловіка, жінка в якого вирішила схуднути. Шедевр!!! Щоденник чоловіка, жінка в якого вирішила схуднути. Шедевр!!! Reviewed by Admin on 13:45 Rating: 5

Немає коментарів: