Якщо гумор на максимум, то і настрій - на висоті. Злітаємо!

нові анекдоти українською

Якщо вже й гумор, то на максимум, якщо веселитися - то тільки від душі. Саме такий принцип допомагає брати від життя все, навіть якщо мова йде про звичайні будні. І саме такий погляд на життя допомагає спокійно і безболісно сприйняти наступ нового робочого дня.


Напередодні нового робочого тижня пропонуємо запасатися гумором якомога активніше. Щоб жодне робоче завдання не позбавило вас дорогоцінного та гарного настрою. І, звичайно, щоб заряджати позитивом всіх колег і навіть начальника, хоча в більшості випадків у нього краще зарядити чимось іншим. Адже не кожен знає стільки анекдотів, скільки знаєте ви, читаючи наші веселі добірки.


Не втрачайте часу дарма - вперед за новими враженнями!


- Вовочка, а що це за тітонька, яка часто до тебе додому ввечері приходить?
- Та так... зустрічається тут одна зі мною ... за гроші ... 
- Повія ?! 
- Ні, репетитор з математики. 


Анекдоти про тварин

Дівчина хлопцю після ceксу:
- Сергію, ну тепер і про наше весілля пора поговорити! 
- Знаєш Свєта, мені циганка наворожила, що моя перша дружина помре. Давай я спочатку одружуся на тій, кого не шкода, а потім вже на тобі, кохана.


анекдоти про дітей

- Друже, я не знаю як жити! Від мене пішла кохана жінка!
- Так, це дійсно велика трагедія, на Землі була всього одна жінка, і та від тебе пішла. Але зате скоро настане прозріння. 
- Чому це одна? На Землі ще 4 мільярди жінок! 
- Ось бачиш, прозріння вже настало. Тепер залишилося вибрати з решти жінок ту що тобі потрібна.


Анекдоти про армію

Мужик одному скаржиться: 
- Дружина зовсім опустилася. Будинок заріс брудом, діти від рук відбилися, сама виглядає як опудало ... І розлучитися не можу, і жити з нею немає сил. Хоч би померла вона вже! 
Друг радить: 
- А ти її виснажити ceкcуально! Так швидше і  копита відкине.
 Через якийсь час знову приходить в гості до нещасного чоловіка..
Бачить - той замучений валяється  на дивані з розстебнутою ширінкою. 
- Ну, що, як дружина? 
- Не знаю, як і сказати! Дружина будинок весь вилизалиа, діти стали добре вчитися, сама як цукерка, навколо мене крутиться...щебече! Бідна ... Не знає, що скоро помре ....


нові анекдоти

- Привіт, що ви сьогодні можете порадити з коктейлів?
 - Сьогодні наш коктейль дня - "Максимум три"! 
- Це як?
 - Ну дивіться ... беремо один фужер вина ... другий ... максимум три, і вливаємо в каструльку. Потім беремо одну склянку пива ... другу... максимум три, і вливаємо туди ж. Потім беремо одну стопку горілки ... другу ... максимум три, ллємо в каструльку. І, нарешті, беремо один келих коньяку, другий ... максимум третій, вливаємо та все трохи підігріваємо. Потім випиваємо один стакан коктейля ... два ... ну максимум три. Потім встаємо і робимо крок, два, ну максимум три.!


Захід Дикий - найкращі анекдоти українською мовою




Якщо гумор на максимум, то і настрій - на висоті. Злітаємо! Якщо гумор на максимум, то і настрій - на висоті. Злітаємо! Reviewed by Admin on 15:39 Rating: 5

Немає коментарів: