Як зять тещу благословив


Анекдоти про тещу

Як зять тещу благословив

Що таке теща?

Теща - напівміфічна істота з анекдотів, кара Божа, майже для
кожного одруженого мужика. 

Я, на щастя, в це "майже" не потрапив.


Теща у мене - золото. В наше життя не втручається, в суперечки не вступає, онуків няньчить в будь-який час беззаперечно. Тому я навіть не чиню опір, коли дружина виявляє бажання "провести вихідні у бабусі ". Тим більше що готує теща по-старому смачно і наваристо.


Але, крім усіх незліченних достоїнств, є у неї, як і у будь-пенсіонерки, свій бзік: на старості років вдарилася в віру (Слава Богу не в секту) і збожеволіла на народній медицині.


Уявіть собі  суміш з двох цих "хобі" - по всій квартирі іконки упереміш з пучками сушених трав, кульків з корінням і банок з настоянками. Останнє, до речі, мене найбільше радує, коли вдається полікувати бодун.


Тепер сама історія.


Справа була в один з вихідних, коли ми з дружиною і дітьми заночували у її мами. Я як завжди прокинувся рано і по-звичці пішов на "горщик". Санвузол у тещі суміщений, ванна і туалет в одному флаконі.


У цьому для мене є свій величезний плюс - поруч з унітазом стоїть "Титан" - такий собі водогрійний апарат, щось середнє між "буржуйкою" та пічкою.  Ось в цей "титан" я і люблю покурити, не встаючи з горщика. А так як теща не любить запаху тютюну, намагаюся мало не в саму топку голову засунути. Поза, звичайно, самі уявляєте яка, але результат того вартий.


Палю я, значить, і слухаю, як теща на кухні шарудить, бубонить щось
в пів-голосу. Звук з  буржуйки чудовий, тому що труба з котла йде через стіну в кухню, а звідти в витяжку. 

Тут бабулька наша: "апчхи! ", і я на автопілоті прямо в топку: "Будь здорова!". І далі курю.


Впорався зі справами, вмився, одягнувся, пішов на кухню тещину смакоту
сьорбати. А вона вже по телефону телефонує. Краєм вуха слухаю, як вона
подружці своєї сповідається:


- Миколаївна, ти собі уявити не можеш, до чого ж я щаслива сьогодні. З самого ранку, як встала, так і молилася, щоб позбавив Бог від болячок моїх старечих. Уже й пенсії на ліки не вистачає, ітравички мої не допомагають. А тут молюся і чую раптом, як мовить мені Господь : "Будеш здорова!" ... Звук як із труби був..


Я в цьому місці трохи з табуретки не завалився.
Ось так благословив тещу!
Розчаровувати її, звичайно, не став, нехай не хворіє!

Як зять тещу благословив Як зять тещу благословив Reviewed by Admin on 00:00 Rating: 5

Немає коментарів: