Позбавлення мандату і зняття депутатської недоторканості народними методами

анекдоти про депутатів

Позбавлення мандату і зняття депутатської недоторканості народними методами

Один з депутатів парламенту любив випити. І часто випивав на робочому місці. А так як був особою недоторканною - то його, в якому б він не був стані, чіпати ніхто права не мав.


Так ось одного разу, в стані повної готовності зустріти білочку, даний персонаж сідає в парламентський ліфт - і ніхто вже не знає, що він там хотів, і куди збирався - починає послідовно жати кнопки поверхів, одну за одною. І їздити з поверху на поверх.


Охорона в ступорі - недоторканність, чіпати заборонено, інакше проблем не оберешся. Слава Богу - вечір вже пізній, крім депутата і охорони в будівлі парламенту нікого.


Але, депутат продовжує кататися - перша година ночі, друга, третя. Ось-ось всі прийдуть на роботу - скандал забезпечений. Зрештою, охорона видзвонює начальника, той в районне управління, районне запитує МВС, ті звертаються до офісу президента.


О шостій ранку цей консиліум приймає вольове рішення - покликати дружину депутата.


Краще б вони його самі побили, бо після приїзду дружини відбулось позбавлення мандату і зняття недоторканості народними методами


зняття недоторканості з депутата

😁😁😁

Позбавлення мандату і зняття депутатської недоторканості народними методами Позбавлення мандату і зняття депутатської недоторканості народними методами Reviewed by Admin on 18:09 Rating: 5

Немає коментарів: