Лікарська таємниця про вагітність. Анекдот про жіночі секрети

Анекдоти про вагітних

Зустрічаються дві давніх подруги. Одна з них - вагітна. Друга говорить:

- Я бачу, ти скоро станеш матусею? Вітаю!

Вагітна радісно відповідає:

- Дякуємо! Ти навіть не уявляєш, як довго я не могла завагітніти! Кілька років! І що тільки не робила, які тільки процедури і дослідження не проходила .... Все без результату! Навіть до ворожок і знахарів ходила. Але ніхто не міг допомогти! Поки я не потрапила на прийом до одного світила науки - професора Петрова.

- О, я чула про цього професора! І що ж?

- Професор використовує нову методику: гіпноз плюс медицина! Пару сеансів гіпнотичного сну в його кабінеті, і ось, будь ласка - результат ти бачиш: я на четвертому місяці вагітності!

Друга подруга ледь приховує почуття заздрості:

- А я ось теж ніяк не можу завагітніти ... Про професора Петрова і його методику багато разів чула. Ось уже три роки ми з чоловіком намагаємося потрапити до нього на прийом, але ніяк не можемо! Як не прийдемо, професор то на симпозіумі, то у відпустці, то у відрядженні ... Може бути, ти підкажеш, подруга, як до нього потрапити? Ми навіть готові заплатити, якщо що.

Вагітна трохи червоніє і переходить на напівшепіт:

- А навіщо ти до професора з чоловіком ходиш? Він приймає тільки по одній пацієнтці ... А то гіпноз може не спрацювати ....
👀👀👀
Лікарська таємниця про вагітність. Анекдот про жіночі секрети Лікарська таємниця про вагітність. Анекдот про жіночі секрети Reviewed by Admin on 15:17 Rating: 5

Немає коментарів: