Про яке слово ви подумали в першу чергу?

Про яке слово ви подумали в першу чергу? Психологічний експрес-тест, який по пропущеній букві розповість про ваш емоційний стан

онлайн тест

Яке слово ви представили, коли побачили головну картинку - "бійся" чи "бийся"? Ваша відповідь розкриє переважаючі в підсвідомості емоції.


Практикуючі психологи пропонують вам пройти дуже швидкий, але ефективний тест, який розкриє ваш нинішній емоційний стан.


Розшифровка відповідей

Якщо ви побачили слово "бийся"

Ви - лідер по натурі і з вами дуже важко конкурувати. З цієї причини  ви рідко перебуваєте в поганому настрої і вам не властиві депресивні настрої. Любите великі компанії, адже там вам вдається ще сильніше переконатися в силі свого характеру і закріпити впевненість у собі. Часом ведете себе егоїстично, але люди все одно тягнуться до вас і дарують свою любов і повагу. Останнім часом емоційно готуєтеся до небувалого успіху і передчуваєте дуже вдалий період життя.

Якщо ви побачили слово "бійся"

Не любите відстоювати свою думку і навіть за кохану людину ніколи не зважитеся поборотися. Віддаєте перевагу залишатися в тіні, щоб зайвий раз не потрапляти на очі оточуючим - адже серед них зазвичай стільки неприємних особистостей! В основному проводите час у вузькому колі своїх близьких або навіть на самоті. Останній варіант вас особливо тішить, адже саме тоді ви можете дійсно розслабитися і бути самим собою. Все частіше сумуйте і не бачите приводу для радості, тому як навалилося багато проблем, з якими ви не в силах впоратися.

Про яке слово ви подумали в першу чергу? Про яке слово ви подумали в першу чергу? Reviewed by Admin on 17:58 Rating: 5

Немає коментарів: