Шляк би трафив ту каву...

анекдоти про роботу начальників і співробітників

Шляк би трафив ту каву...

Історія одного звільнення

Якось до юної співробітниці Галинки, що стоїть в коридорі, підійшов Директор - молодий, але вже цілком досвідчений адміністратор. Поцікавився життям, справами і, слово за слово, запропонував їй після роботи попити кави. Вона оторопіла ...

- Цікаво на що це він натякає? Який сором! А може ні на що не натякає? Просто кави випити захотів? Давно не пив ... А чому тоді зі мною ?! Ні, я не така ... А яка? Напевно, треба відмовитися ... На перший раз! А раптом він позбавить мене премії або взагалі звільнить! Де я знайду тоді роботу, на якій сам Директор мені каву пити пропонує? А якщо погодитися? Подумає - згодна на все ... А якщо і згодна! Головне уваги не подати - так чинять усі порядні жінки. 

А що скажуть співробітники по службі і, ОСОБЛИВО, співробітниці? Так вони таке скажуть, що потім ніяким «хед енд шолдерс» ні в одній лазні не відмиєшся. А якщо піду - хто буде платити за каву? Якщо він - це поступка з мого боку, якщо я - краще не йти, грошей все одно не вистачить. 

А після кави проводить до метро або до будинку? І до чийого? А що якщо до квартири? Або прямо в неї? !!! І що йому на це сказати? Як іншим - Та пішов ти! - або треба щось інше ... Ні, Директор все-таки ... Треба щось інше ... літературне. А не пішли б ви ... Ні, грубувато. Але неодмінно на «Ви», щоб не переходити межу дозволеного - Вибачте, мені треба бігти, у мене Васька НЕ ​​годований. Нехай потім розбирається хто такий Васька - кіт чи чоловік.


Все це промайнуло в мозку Галинки кулеметною чергою за частки секунди і, не встигла ще сформуватися відповідь, як губи вимовили змовницько пошепки при абсолютно відсутньому погляді:

- Я згідна! Приходьте о дев'ятій, - і стала судорожно писати на клаптику паперу домашню адресу

 ... - У мене вдома є «Шустов».

- Ох, і нічого собі !!!


Промайнуло в Його мозку, що і так був обтяжений думками про виробничі проблеми, які перемежовуються важкими думами про нестачу грошей, сварливою тещею, зламаною машиною і недобудованою дачею...


Адже всього кілька хвилин тому він хотів запросити співробітницю, до якої непогано ставився, просто на каву і в м'якій делікатній формі повідомити, що їй доведеться підшукати собі нову роботу і навіть пообіцяти допомогти з пошуками ... 

А що робити тепер? ...

 - Прикинутися хворим? - подумає, що імпотент. Піти? - що подумає дружина? І чи варто тепер звільняти цю Галинку ... Ох і нічого собі! Шляк би трафив ту каву..., говорили ж мені, що каву пити шкідливо !!!


Шляк би трафив ту каву... Шляк би трафив ту каву... Reviewed by Admin on 12:40 Rating: 5

Немає коментарів: