Господині на замітку. Кулінарний гумор.

Кулінарний гумор

Господині на замітку. Кулінарний гумор.

Кулінарні анекдоти - це не тільки спосіб підняти настрій. Це ще й інструкція по качанню преса, посібник по рерайту і навіть швидка допомога для сім'ї! Не вірите? Читайте самі!


Грузинська кухня дуже проста. Одна половина страв робиться з кінзи, а в другу половину кінза просто додається.


- Дорогий, як тобі вечеря?
- Відмінний кисіль.
- Це не кисіль, а холодець.
- Таа ?! Тоді приготуй швидше кисіль, ти мене заінтригувала.😂

Зварила компот, попросила чоловіка процідити його від ягід ... Цей кадр ... дістав друшляк ... злив компот в раковину ... і стоїть, думає ...

Якщо запити шпроти молоком, то полуницю вже можна й не мити.😁

Господині на замітку. Кулінарний гумор.


Важлива інформація для роздумів: макарони з котлетами - це просто інший агрегатний стан пельменей.😀

Лимон зі смаком помідора, помідор зі смаком сиру, сир з кислинкою лимона ...
- Молекулярна кулінарія? - запитаєте ви.
- Лінь ніж мити, - відповім я.😀

Мій чоловік найкращий і повинен добре харчуватися. Тому я не готую.😀


Буває, трохи перетримаєте - і все, мівіна вже не альденте.😀

Готуємо напівфабрикати:
1. Висипаємо все на сковорідку, викидаємо пакет.
2. Думаємо.
3. Ліземо в смітник за пакетом, щоб прочитати інструкцію.😂


Господині на замітку. Кулінарний гумор.


Щороку я збираюся спекти штоллен. І щороку зупиняюся на пункті "залийте сухофрукти ромом" .😀


У одній домогосподарки тісто так добре піднялося, що відкрило два ресторани і салон красоти.🤗


- Що ти хочеш на вечерю: пікантну яловичину, апетитну сьомгу чи соковиту курку?
- Апетитну сьомгу!
- Я взагалі-то у кота запитувала.😀

Господині на замітку. Кулінарний гумор.


Кухні народів світу.

Грузинська: приготуйте що-небудь, засипте кінзою, залийте Кінзмараулі, додайте сулугуні.

Французька: абияк підсмажте м'ясо, залийте його соусом, з яким ви напарилися 3,5 години, прикрасьте шалот.

Італійська: зберіть всі залишки їжі з холодильника, розігрійте, посипте моцарелою. Подавати на млинці або з макаронами.

Китайська: зберіть померлих мух і тарганів, нарвіть трави у дворі, обсмажте на швидкому вогні з горою спецій і літром соєвого соусу.

Японська: зловіть що-небудь живе в морі, негайно порубайте на шматки, подайте до столу так щоб ще тріпалось  з васабі.

Ліванська: намазати кунжутним маслом, залити лимонним соком. Подати до столу через 20 хвилин, щоб не всі зрозуміли, що там було на початку.
Індійська: змішайте каррі з перцем, перцем і перцем. Посипте ще перцю. Додайте до каррі. Прикрасьте горошком.

Грецька: подайте до столу дешеві продукти, просто нарубані шматками і навіть не змішані. Гордо повторюйте: "Натур продукт!"

👀👀👀
Відкрита таємниця приготування супу з фрикадельками: Тож, для початку беремо пельмені і ретельно очищаємо їх від шкірки ... 😂

Якщо корову нагодувати какао і до доїльного апарату підключити самогонний, то корова даватиме "Бейліз" .🐮

Коли дівчина лайкає рецепт страви - це зовсім не означає, що вона буде його готувати. Це означає, що вона б зараз зжерла його з задоволенням.😂


Борщ - це глінтвейн з овочів.🤗

Я якось намагався вирощувати собі їжу, але не знайшов насіння шашлика.😁

Як виглядає середньостатистичний коментар під рецептом на кулінарному форумі: готувала все за рецептом, тільки замість курки взяла рибу, замість грибів - поклала банани, а замість пармезану - бринзу. Вирішила не гасити, а відварити (адже це корисніше). Сіль не стала брати (шкідливо), але додала на свій смак корицю, ванільний цукор, селера, базилік і зелену цибулю. Вийшла повна хрень - взагалі не їстівне, навіть кішка і та не стала. Гівно ваш рецепт, автору бан і жирний ДІЗЛАЙК.😂



- Дорогий, що тобі приготувати на сніданок? Є йогурт, знежирений сирок, мюслі з молоком.
- Давай йогурт, сир, мюслі. І що-небудь пожерти.😂


Курка з супермаркету - двоюрідна сестра птаха Фенікс. Бо після закінчення терміну придатності вона відроджується і лягає назад на прилавок з новою датою народження.😁

Господині на замітку. Кулінарний гумор. Господині на замітку. Кулінарний гумор. Reviewed by Admin on 16:05 Rating: 5

Немає коментарів: