10 речей, які говорила мама і була права

Мамині слова, вислови, цитати

10 речей, які говорила мама і була права

Коли  були маленькими, мама могла дратувати. Вона все знала найкраще. Вона казала вам, що робити, як одягатися і з ким не варто тусуватися.
Десь посеред того, що говорили наші матері, було багато цінних уроків. Ось 10 найкращих речей, яких навчила нас мама, і вона мала рацію.


1. "Звідки ти знаєш, що тобі не подобається, якщо ти ще не пробував?"

Сьогодні кожен розумний дорослий знає, що експерименти додають кольору життя і розширюють зону комфорту.

Коли я був маленьким, мене не могли змусити їсти кров'янку (у моєму регіоні її називають просто кишка.) Десь  раніше я одного разу побачив збитого автомобілем собаку, у якого витекли кишки, і я подумав, що вони хочуть нагодувати мене цим. Усі запевнення, що все  не так, були марними. Сьогодні я люблю їсти кров'янку

2. "Якби твої друзі стрибали з мосту, ти б також стрибнув?"

Я зробив багато дурниць лише тому, що робили мої колеги. Я прогулював школу, хоча мені це не подобалося. Я пив пиво, хоча мені це зовсім тоді не подобалось. Кожен з нас хотів одягатися, як інші, і мати такі ж речі, як і інші.

Однак це медаль з двома сторонами, тому що коли ти бачиш, що слідувати за натовпом насправді не має сенсу, твоя мама передумала, і тоді ти почув, що треба йти в інститут, влаштовуватися на роботу, одружуватися, будувати будинок тощо, бо ... зрештою, всі це роблять.

Тому, якщо ви хочете зробити щось, що відрізняється від шаблону, і мама має образу, нагадайте їй, що вона вам це вселила -  не слідувати за натовпом до мосту)))

3. "Гроші на дереві не ростуть"

Вони насправді не ростуть. Ви повинні їх заробити. Чим більше цінності ви приносите для суспільства і чим більше людям ви можете одночасно допомогти, тим більше ви заробляєте.

4. "Іди спати зараз, бо вранці ти втомишся".

Це очевидно сьогодні, що коли доводиться вставати о 5:30, то сидіти перед комп’ютером до 1:00 не дуже розумно? Хоча ця очевидність не завжди спрацьовує (((

5. "Це не компанія для тебе".

У мене були різні друзі. Моя мати мала застереження щодо деяких з них. Я думав,що у неї є якась образа на них. Та ні... Вона прекрасно розуміла, що, спілкуючись з ними, я можу помилитися, або нашкодити собі.

6. "Не сутулься".

Хех) А вас не дратувало те, що кожного разу, коли ви сідали за вечерю, ви чули "не сутулься" або "випрямся"?

Сьогодні ви знаєте, що людина з вертикальним тілом є більш привабливою. Той, хто сутулиться, менш впевнений у собі і справляє погане перше враження.

7. "Мені байдуже, хто почав. Треба ладнати ".

У вас є брати і сестри? Якщо так, ви знаєте, як це виглядає. "Мамо, тому що вона забрала у мене машинку", "Мамо, а він мене б'є" і т. Д. Часто цей бій програють старші діти, бо тоді вони чують: "Ти старший, тоді поступайся."

У мене є молодший брат, і я не пам’ятаю, щоб моя мати особливо виступала посередницею. Зазвичай ми повинні були домовитись самі.

Це вчить нас, що немає сенсу скаржитися та звинувачувати інших. По-перше, зробіть все можливе, щоб швидко вирішити проблему. Не поводьтеся як незрілий клоун, що перекидає все на іншу сторону. Організація змагань з "хто першим дасть задню" - ознака незрілості.

Робіть це для власного психологічного комфорту.

8. "Це не повинно зразу вийти, але принаймні спробуй".

Це воно. Їзда на велосипеді, малювання, ліплення з пластиліну, плавання тощо. Ви боялися підійти до завдання, і мама підбадьорювала вас цими словами. Вона хотіла, щоб ти прорвався, бо знала, що якщо ти зробиш цей перший крок, буде легше.

9. "Це не кінець світу".

Дівчина, з якою ви мали бути до "кінця життя" - кинула вас ? Ви не здали на посвідчення водія? Ви не влаштувались на роботу? Ви не склали іспит для вивчення своєї мрії?

Тоді були сказані слова: "Це не кінець світу". Тоді ви цього не розуміли, але сьогодні ви знаєте, наскільки це реально.

10. "Все ти зрозумієш, коли постарієш".

Зрозумів, мамо. Дякую.

⛅⛅⛅
10 речей, які говорила мама і була права 10 речей, які говорила мама і була права Reviewed by Admin on 19:00 Rating: 5

Немає коментарів: