Питання на чоловічому форумі. Жінка пішла на ліво...

Термінове питання. Мені потрібна порада. Наперед дякую. Деякий час назад я почав підозрювати свою дружину в ходінні "на ліво" .


Якщо на телефонні дзвінки підходжу я - кладуть трубку. Вона стала часто зустрічатися «з подружками», коли я питаю з ким саме, вона відповідає, що я їх все одно не знаю. Я завжди чекаю таксі, на якому вона повертається додому, але вона виходить за рогом будинку, так що я не бачу, що це за машина.

Одного разу я взяв її мобільник, щоб подивитися, скільки часу, так вона так сказилася і заборонила мені до нього торкатися. Так чи інакше я ніколи не розмовляв про це з нею.

Напевно, я ніколи не хотів би дізнатися правду, але минулої ночі, коли вона ні з того ні з сього кудись пішла, я зацікавився.

Я вирішив сховатися за своєю машиною - звідти відкривається чудовий вид на всю вулицю і я зможу бачити в яку машину вона сяде.

Я присів  біля своєї машини і раптом помітив, що гальмівні диски на передньому колесі мають якісь плями, схожі на іржу, діаметер деяких досягав 2 см... уявляєте цілих 2 сантиметри



Підкажіть, чи можна їздити з такими дисками чи може треба їх проточити, а якщо треба міняти, то чи можна ставити неоригінал або якщо так, то який краще? Дуже сподіваюся на вашу кваліфіковану допомогу в цьому важливому для мене питанні.
😎😎😎
Питання на чоловічому форумі. Жінка пішла на ліво... Питання на чоловічому форумі. Жінка пішла на ліво... Reviewed by Admin on 16:53 Rating: 5

Немає коментарів: