Навіть після маленької посмішки, в організмі обов'язково подихає один мікроб - жарти про карантин 😷


Хороший гумор - запорука гарного настрою на весь день

Уже який тиждень українці вимушені обмежувати себе у спілкуванні та пересуваннi, через збільшення кількості хворих на Covid-19. Умови вимушеного карантину стають все жосткішими - заборонено прогулянки парком, лісом, та прибережними зонами. Потрібно сидіти вдома і обмежити коло спілкування до мінімуму. При потребі вийти на вулицю зобов'язані вдягати маску, пересуватися можна групою не більше 2-х осіб, але можна вигулювати собаку.

Та попри ці всі заборони головне не падати духом і не втрачати надію не те, що все це швидко завершиться. А оскільки у більшості населення України зараз багато вільного часу, то воно його проводить з користю та з гумором. 

Так у соціальних мережах появилося безліч смішних статусів, картинок, мемів та анекдотів, які висміюють тему карантину та допомагають нам не опускати руки в ці важкі часи.Захід Дикий підготував чергову порцію такого українського гумору на актуальну тему.

😁😁😁
А якщо я злий, як пес, я можу піти сам по парку погуляти?
😁😁😁
😁😁😁
- Куме, а як ви проводите з жінкою карантин?
- Як плоскогубці!...
- Це як???
- А так... перекусили і далі собі лежимо...
😁😁😁
***
Читайте також:
***
😁😁😁
Глуха сусідка баба Маруся так голосно слухала онлайн-трансляцію з церкви, що Василь з бодуна подумав, що його вже відспівали.
😁😁😁
😁😁😁
😁😁😁
😁😁😁
😁😁😁
Кліщ Валєра хотів всіх привітати з весною ... і охренів
😁😁😁
😁😁😁
😁😁😁
😁😁😁
Вчора вигулював пса.
Сьогодні пес вигулює мене.
Боюсь навіть подумати, буде завтра
😁😁😁
😁😁😁
😁😁😁
😁😁😁
Замість гречки потрібно купувати горох!!!
Повірте, дистанція гарантована...
😁😁😁
😁😁😁
Всі смертні на карантині...
Працюють лише БЕЗСМЕРТНІ
😁😁😁
😁😁😁

Сподобалось? Поділись з друзями та вподобай нашу сторінку у Facebook
І нехай ніякий коронавірус не знищить доброту у серці, здоровий глузд в голові і віру в те, що ми все здолаємо і пройдемо


Навіть після маленької посмішки, в організмі обов'язково подихає один мікроб - жарти про карантин 😷 Навіть після маленької посмішки, в організмі обов'язково подихає один мікроб - жарти про карантин 😷 Reviewed by Admin on 16:12 Rating: 5

Немає коментарів: