Тест: «Танцюючі пари». Які стосунки вам потрібні?

Виберіть пару, яка вам подобається найбільше і визначте, який тип стосунків потрібен саме вам.


Пара №1
Вам потрібні хороші, яскраві, романтичні стосунки. Ви мрієте, щоб період романтичних залицянь тривав все життя, а партнер захоплювався вами, робив компліменти і дарував квіти щодня. Вам дуже важливо почувати себе справжньою жінкою - красивою, фліртуючою  та ніжною.

Пара №2
У стосунках вам необхідна якась боротьба. Ваш партнер не повинен бути слабкішим від вас. Вам важливі емоціїні та драйвові події, щоб ви із супутником знову і знову здобували  один одного. Ця боротьба прекрасна, в ній переможений з радістю віддається на милість того хто переміг.

Пара №3
Вам обов'язково потрібні  підтримка і турбота у стосунках. Ви маєте потребу в міцному чоловічому плечі, чоловіку, який завжди підтримає і допоможе у вирішенні проблем. Якщо ваш партнер буде дбайливо доглядати за вами, пестити і леліяти, то ви засяєте немов прекрасний алмаз після вмілої огранки.

Пара №4
Вам подобається класика, зріла та міцна, в якій присутня довіра, розуміння та турбота одне про одного. Також, важливим елементом є взаємна повага, без цього ні кроку. Якщо ваш чоловік дарує вам відчуття впевненості в завтрашньому дні, то ви будете абсолютно щасливі з ним.

Пара №5
Стосунки де лідером виступаєте ви - саме вас. Ваш партнер повинен дозволяти керувати собою. Адже ви - динамічна, енергійна, активна особистість. Вам підходить роль господині, ну а вашому партнерові, мабуть, дуже подобаються владні жінки.

Пара №6
Мабуть, на даному етапі життя, вам не потрібні стосунки. Ви перебуваєте в гармонії з собою і без партнера. Вам подобається свобода, ви дієте як хочете, гуляєте з ким хочете і виглядаєте так, як подобається саме вам. Якщо у вас і буде супутник найближчим часом, то вам буде важливо, щоб він прийняв вашу незалежність і сприймав вас такою як ви є.

За матеріалами Lviv.molbuk.ua
Тест: «Танцюючі пари». Які стосунки вам потрібні? Тест: «Танцюючі пари». Які стосунки вам потрібні? Reviewed by Admin on 15:55 Rating: 5

Немає коментарів: