Помер дуже багатий, але дуже жадібний чоловік. Те що зробила його дружина, дуже здивувало її подругу...


Кілька років тому жив чоловік, він ціле своє життя працював, а гроші збирав, копійка до копійки. Коли річ заходила про гроші, то йому просто не було рівних в жадібності. Він дуже любив гроші та все що з ними пов'язано. І от одного разу, відчуваючи близьку смерть, він покликав свою дружину і промовив: «Я скоро помру, тому я хочу, щоб ти виконала моє бажання. Поклади всі зароблені мною гроші в домовину. Я заберу їх на той світ з собою».

Він промовляв ці слова до того часу, поки дружина не дала обіцянку що так і зробить. 


Одного дня він помирає. На похоронах чоловік лежить у домовині, жінка сидить поруч, вся в чорному, а поруч з нею сидить найкраща коліжанка. Коли церемонія прощання з померлим була майже завершена і стали закривати домовину, вдова піднялася і промовила: «Почекайте  будь ласка пару секунд!» Вона дістала з сумочки пакунок, міцно перев'язаний шнурком, наблизилась і поклала пакунок в домовину. Далі домовину закрили і відвезли на кладовище.


«Я надіюсь, ти не збожеволіла і не поклала всі заощадження з цим старим жлобом?» - здивовано спитала коліжанка. Вдова відповіла: «Так, я поклала всі заощадження до нього в труну, як і обіцяла. Я - праведна християнка і нікого не дозволяю собі обманювати. Я  ж пообіцяла, що покладу всі гроші в домовину поряд з ним ».


«Ти що, хочеш щоб я повірила, що ти  все до останньої копійки поставила в домовину?» - здивувалася коліжанка. «Саме так», - відповіла вдова, - «Я зібрала всі кошти, поклала їх на свій рахунок, а йому виписала чек на всю суму».

💋💋💋
Помер дуже багатий, але дуже жадібний чоловік. Те що зробила його дружина, дуже здивувало її подругу... Помер дуже багатий, але дуже жадібний чоловік. Те що зробила його дружина, дуже здивувало її подругу... Reviewed by Admin on 14:03 Rating: 5

Немає коментарів: