20 мудрих життєвих порад від людей яким за 70

захід дикий - територія твого настрою
В ході опитування, проведеного серед людей, яким виповнилося 70 років і більше, на тему: «Яку пораду ви б дали сучасним молодим людям?», Більшість учасників згадали наступне:

І про це не потрібно забувати!


  1. Люди завжди кажуть: «Хороша робота це та, від якої ви отримуєте задоволення кожен день». Це НЕПРАВИЛЬНИЙ ВИСЛІВ. Хороша робота - це та робота, яку ви можете терпіти більшість робочих днів, і при цьому вона покриває всі ваші витрати. Майже ні у кого немає роботи, яку можна любити кожну секунду.
  2. Роки минають в одну мить. Не одружуйтеся молодими. Живіть повним життям. ПОДОРОЖУЙТЕ. Дійте. Неважливо, є у вас гроші чи ні. Зберіть сумку і їдьте туди, куди ви можете собі дозволити. Поки у вас немає дітей, не витрачайте гроші на речі. На будь-які речі. Подивіться світ. Тикніть на точку на карті. І вперед!
  3. Не сприймайте все занадто серйозно. Навіть якщо в деякі моменти життя здається безпросвітнім і безнадійним, спробуйте посміятися над всією цією "дупою" і над тим, як вам поталанило в усе це потрапити.
  4. Друг - це той, хто прийде на допомогу, навіть якщо ви попроситейого про це у третій годині ночі. Інші - це просто знайомі.
  5. Найважливіший людина у вашому житті - це людина, яка погодиться розділити своє життя з вами.
  6. Ви навіть не помітите, як ваші діти виростуть. Тому проводьте з ними якомога більше часу.
  7. Ніхто ще не помирав з жалем, що мало працював у своєму житті. Будьте працелюбні, але не ставте роботу вище сім'ї, друзів і, врешті-решт, себе самого!
  8. Ви можете прожити довге життя, а може і коротке - ніхто не знає. Але як би там не було, піклуватися про своє здоров'я потрібно саме в молодості.
  9. Якщо ви стомлені своїм життям, просто зупиніться, подумайте про справжній момент, насолодіться всім, що красиво і дійсно важливо. Глибоко вдихніть, розслабтеся. І зрозумійте, що все відносно.
  10. Їжте і займайтеся спортом так, ніби ви діабетик з хворим серцем, - так ви ніколи ним не станете.
  11. У нас всього одне життя. Так що не прокиньтеся одного разу з усвідомленням того, що вам вже 70 і ви не здійснили нічого, про що мріяли все життя.
  12. Можливо, це не така глибокий порада, як інші, але все ж: чистіть зуби регулярно, зубні проблеми - це жахливо.
  13. Не дотримуйтеся всіх порад як у біблійних притчах. Ви можете запитати поради у когось, кого ви поважаєте, потім зважити ще раз свою ситуацію і прийняти своє ВЛАСНЕ рішення.
  14. Речі - це просто речі. Не тримайтесь за матеріальні об'єкти, тримайтеся за час і події.
  15. Пошкодження,травми і хвороби, які ви отримали сьогодні, дадуть знати про себе в старості. Навіть якщо ви думаєте, що ви повністю їх залікували. ПОВІРТЕ!
  16. Цінуйте кожен момент і кожну дрібницю. В молодості завжди хочеться всього і відразу. Але чому б не цінувати кожен маленький момент? Ми не навічно на цьому світі, і найбільше задоволення, що ми можемо собі дозволити, - це насолоджуватися кожною миттю. Замість того, щоб друкувати в месенджері повідомлення, наберіть номер і поговоріть наживо з людиною. Відвідайте маму, зовсім без причини, просто так. Вбирайте кожен момент.
  17. Сплатіть всі свої рахунки і тримайтеся подалі від боргів.
  18. Ревнощі руйнують стосунки. Довіряйте своїй другій половинці. Якщо не їй, то кому взагалі можна довіряти?
  19. Якщо у вас є нездійсненне мрія, ви все одно повинні хоча б спробувати наблизитися до її здійснення. Так як з віком вона буде ставати ще більш нездійсенною..
  20. Коли ви зустрічаєте когось вперше, зрозумійте, що ви НЕ ЗНАЄТЕ НІЧОГО про цю людину. Ви бачите його національність, стать, вік, одяг. Забудьте все це. Ви нічого не знаєте. Ці стереотипи, які пхають в нашу голову із-за того, що наш мозок любить все розбивати за категоріями, які обмежують ваше життя. 

20 мудрих життєвих порад від людей яким за 70 20 мудрих життєвих порад від людей яким за 70 Reviewed by Admin on 20:34 Rating: 5

Немає коментарів: