Ти сама вибираєш його. Вибираєш з багатьох інших, уважно придивляючись, вивчаючи ...


Ти сама вибираєш його. Вибираєш з багатьох інших, уважно придивляючись, вивчаючи ... Або навмання, поспіхом, випадково, першого-ліпшого. Це вже кому і як зручніше. Спочатку тебе все в ньому влаштовує,  не можеш натішишся! 

Друзям розповідаєш, який Він хороший. Потім починають вилазити дрібні недоліки. Одне ти раніше не помічала, інше змінилося на гірше. І починають тебе ці дрібниці дратувати, чим далі, тим сильніше. 

Та й грошей багато йде, то не додзвонитися ... А ось у друзів таких проблем немає. Починаєш придивлятися до інших, спершу заради інтересу, потім всерйоз задумуєшся, чи не розлучитися з ним. Але ж звикла ти вже до НЬОГО! 

Та й все ж плюси якісь теж є. 

Так і будеш мучитися, лаючи його за кожен косяк, ну або одного разу не витримаєш і вибереш іншого, ідеального (як тобі здається), щоб пройти з ним все ті ж стадії від любові до ненависті. Що ж поробиш, у кожного мобільного оператора свої недоліки....
☺☺☺
Ти сама вибираєш його. Вибираєш з багатьох інших, уважно придивляючись, вивчаючи ... Ти сама вибираєш його. Вибираєш з багатьох інших, уважно придивляючись, вивчаючи ... Reviewed by Admin on 22:46 Rating: 5

Немає коментарів: