Електронний лист чоловіку від дружини прочитавши якого він відключив інтернет


---Вхідне повідомлення-----

Від: Галина Василів


Кому: SuperIVAN@shlyakbytrafyv.com


Дата: 27 cічня 20 ** р 4:44:12


Тема: Я так за тобою сумую!





ДОРОГИЙ МІЙ ЧОЛОВІК

Відправляю тобі цей лист по електронній пошті, щоб бути впевненою, що ти його прочитаєш.


Думаю, ти пробачиш мені цю невелику хитрість, але просто я хотіла тримати тебе в курсі подій за два роки, що минули з того моменту, як комп'ютер увійшов в наш будинок.


З дітьми все добре.


Петі минулого місяця виповнилося 8 років. Навчається він добре, всі вважають його красивим і товариським хлопчиком. У нього, поза сумнівом, є художні здібності. Минулого тижня він в школі на уроці малювання зобразив всю сім'ю. У нього дуже добре вийшли всі особи, а особливо реалістично - твоя  потилиця біля комп'ютера.  Ти повинен пишатися своїм сином.


Оленці у вересні виповнилося три рочки.


Вона дуже схожа на тебе, яким ти був в її віці. Оленочка - дуже розумна дівчинка. Вона навіть пам'ятає, що ти провів з нами весь вечір її дня народження. Вона його з радістю згадує, хоча в той день йшов дощ, а ближче до вечора відключили світло.


Зі мною теж все в порядку.


У минулому році я перефарбувалася в блондинку і зараз я думаю, що цей колір волосся мені дуже навіть йде.


Коля (я маю на увазі Миколу Івановича - менеджера з персоналу) став дуже цікавитися моєю кар'єрою. А потім він став моїм дуже близьким другом.



Я зрозуміла, що займатися домашніми справами не так вже й складно.


Спочатку, коли я підмітала підлогу віником, ти чхав від пилу, але зараз я роблю це пилососом, який тобі зовсім не заважає. У будинку тепер чистота і затишок. Минулої весни ми переклеїли шпалери, за винятком тієї частини кімнати, де ти поставив свій комп'ютер, там ми не стали шпалери переклеювати (не хотіли тобі заважати).


На цьому я закінчую лист, так як мені пора йти:


Коля, тобто Микола Іванович, запросив усіх нас на гірськолижний курорт, і мені потрібно збирати валізи. На час нашого від'їзду я найняла хатню робітницю. Вона буде готувати тобі каву і приносити тобі їжу прямо за комп'ютер.


Думаю, що ви добре проведете час з комп'ютером, поки ми будемо відсутні.


Петрик, Оленочка і я,  будемо думати про тебе.


Постарайся і ти подумати про нас, хоча б під час перезавантаження комп'ютера.


Обіймаю....ще твоя Галя

💔💔💔
Електронний лист чоловіку від дружини прочитавши якого він відключив інтернет Електронний лист чоловіку від дружини прочитавши якого він відключив інтернет Reviewed by Admin on 20:00 Rating: 5

Немає коментарів: