Роман гуцула з італійкою (драма з великою кількістю соуса)


Протягом декількох років у одного одруженого чоловіка-гуцула був роман з італійкою. Одного разу вона зізналася, що вагітна ...

Він не бажаючи псувати собі репутацію і руйнувати давній шлюб, запитав у неї, чи може вона повернутися до себе в Італію, щоб таємно народити дитину, в обмін на велику суму грошей. Він також сказав, що буде щомісяця переводити гроші, поки дитині не виповниться 18 років.

Жінка погодилася. А потім запитала його, яким чином повідомити йому, що дитина народилася? Щоб позбавити себе від можливої ​​розголосу, він попросив її просто надіслати листівку та написати на ній слово «Спагеті», коли народиться малюк. Через деякий час вони попрощалися, і вона поїхала в Італію.

І ось минуло майже 9 місяців.

Якось раз, ввечері, чоловік прийшов додому, де його зустріла здивована дружина.

- Дорогий, - сказала вона, - ми сьогодні отримали якусь дивну листівку.

- Це цікаво. Дай-но глянути, - сказав він.

Дружина принесла листівку. Вона спостерігала за ним. А він, прочитавши кілька рядків, спочатку побілів, а потім втратив свідомість. Дружина кинулася допомагати йому. Дивна листівка лежала на підлозі.

Там було написано: «Спагеті, спагетті, спагетті, спагетті, спагетті. Три з фрикадельками, два - без. Прошу надіслати побільше соусу ».
😂😂😂
Читайте також:

Роман гуцула з італійкою (драма з великою кількістю соуса) Роман гуцула з італійкою (драма з великою кількістю соуса) Reviewed by Admin on 16:18 Rating: 5

Немає коментарів: