Один чоловік дуже любив горох, але приховував свою пристрасть від молодої дружини, побоюючись його наслідків.


Один чоловік дуже любив горох, але приховував свою пристрасть від молодої дружини, побоюючись його наслідків. Одного разу він, припускаючи що буде відсутній цілий день, дозволив собі поїсти супчика з гороху, вважаючи, що до вечора наслідки  перестануть турбувати. 

Увечері дружина зустріла його, радісно щебечучи:

- Дорогий, я приготувала тобі сюрприз. Дозволь, я зав'яжу тобі очі!

Вона зав'язує йому очі, веде в кімнату, саджає на стілець. Лунає телефонний дзвінок, вона йде, взявши з нього обіцянку не розв'язувати очей. Чоловік сидить і посміхається, очікуючи сюрприз. Раптом його наздоганяє страшне бажання - наслідки супчика все ще дають знати про себе! Прислухаючись до голосу дружини, він дозволяє собі трохи розслабитися і блаженно усміхається. Дружини все немає, а бажання залишається, він дозволяє собі ще раз, потім ще раз ... Чуючи, що дружина прощається, він дає останній залп - тремтять скла - розраховуючи списати неприємний запах на кішку.

Повертається дружина, цілує його, розв'язує очі, кажучи:

- Сьогодні рівно три місяці як ми одружені!

Чоловік бачить гостей, що сидять за столом, які кричать:

- Сюрприз!
😚😚😚
Один чоловік дуже любив горох, але приховував свою пристрасть від молодої дружини, побоюючись його наслідків. Один чоловік дуже любив горох, але приховував свою пристрасть від молодої дружини, побоюючись його наслідків. Reviewed by Admin on 11:23 Rating: 5

Немає коментарів: