Вступний іспит до одного крутого університету

Вступний іспит до університету. Всі вже здали свої роботи.Залишився один студент, який ПОВИНЕН поступити. Але він про щось забув...

- М-да, молодий чоловіче, навіть не знаю, як би вам ще допомогти.

- Ну і я не знаю!

- Давайте задам вам останнє запитання. Значить так, уявіть що ви - тупий ідіот. Так, ну і я бачу, що у вас  немає ніяких  фінансових проблем. Іспит дуже складний і ви нічого не знаєте і нічого не зможете вивчити. Але у вас є гроші, багато грошей. Що ви зробите в такій ситуації?

- Ну, напевно спробую списати.

- Так, я бачу ви занадто увійшли в роль. Ну не можете списати, це неможливо. Я поруч стою з паличкою і дивлюся що ви пишете. Не забувайте, що у вас є гроші. Ну так що?

- Спробую непомітно дістати шпаргалку.

- Ха !!! А немає у вас ніякої шпаргалки, я вас роздів і залишив голим в одих труса, ручкою і листочком.Забрав у вас все! А! Ні не все!!! Залишив тільки гроші !!! Що тоді?

- Е-е ...

- Ну у вас залишилося лише дві речі, які ви мені можете віддати: або гроші, або роботу, в якій нічого не написано. Що з двох ви виберете мені віддати .. мммм ... за умови, що гроші я теж беру?

- Ну, що напишу, то і здам ...

- Б% я !!! А я у вас роботу не прийму !!! Скажу так пішов ти, курва, з такою роботою !!! І відправлю на перездачу !!!

- А коли перездача ?!

- Через рік, дебіл !!!

- А де?

- В сраці !!!!

- В сенсі?

- У сенсі бабки давай, козел !!!

- Ааа, натяк зрозумів ... Ось, візьміть ...

- Фу-у-у ... Нарешті! Тепер ви світле майбутнє нашої країни! ВІТАЮ ВАС У НАШОМУ ВУЗІ!!!
😂😂😂
Вступний іспит до одного крутого університету Вступний  іспит до одного крутого університету Reviewed by Admin on 20:00 Rating: 5

Немає коментарів: