В Україні активізувалися шахраї, які намагаються заробити на майбутніх дебатах Зеленського та Порошенка




На онлайн-платформі OLX вже з'явилися у продажу липові квитки на дебати. "НСК "Олімпійський", два кандидати, прямий ефір, незавчені тексти без перерви на рекламу і ТИ, який зможе задати питання прямо і в очі потенційному президенту", - пропонує цікавий  підприємець, який "продає" такі білети за 180 грн.



Тільки в мене справжні квитки і без націнки так як в інших продавців стверджує Андрій - "працівник" НСК "ОЛІМПІЙСЬКИЙ ( йому зарплату за березень видали квитками, тому він продає їх по собівартості) ... Короче бідося в Олімпійському, якщо зарплату вже неіснуючими квитками платять.

Нагадаємо, що за умовою Зеленського, вхід на стадіон "Олімпійський" на дебати повинен бути повністю вільний для кожного, в той час як встановленням цін повинна займатися сама адміністрація комплексу, яка взагалі виявилася в курсі того, що відбувається в останній момент.

Петро Порошенко в свою чергу погодився на такий сценарій. 

Хто буде платити за оренду НСК "Олімпійський" наразі не відомо.

Хай там що, але здається - нас буде шоу світового маштабу) 

 -ДАЛІ БУДЕ-
В Україні активізувалися шахраї, які намагаються заробити на майбутніх дебатах Зеленського та Порошенка В Україні активізувалися шахраї, які намагаються заробити на майбутніх дебатах Зеленського та Порошенка Reviewed by Admin on 14:25 Rating: 5

Немає коментарів: