Романтична історія з "чудовим" краєвидом


Швидкий поїзд. Купейний вагон. У проході відкриті вікна, нудьгуючі пасажири вдихають свіже повітря Карпат. За вікном краєвиди - гори, сосни, корівки, дерев'яне лісництво, поля ...


Раптом провідник, без єдиного слова, починає по черзі зашторювати одне за одним всі вікна у вагоні. А відкриває їх тільки через п'ять хвилин.


На питання пасажирів, навіщо він це робив, провідник розповідає історію:


- У минулому році у мене тут в третьому купе їхав француз художник-письменник.


І ось - так само, як і ви - він вийшов з купе подихати повітрям і подивитися на красу нашої країни. І бачить він на пагорбі українську красуню з довгою косою і віночком з польових ромашок на голові, яка задерла спідницю і, вибачте, присіла випорожнитися, повернувшись своєю білосніжною дупою до француза.


І, що ви думаєте, він закохався в неї з першого погляду, зійшов на найближчій станції, повернувся до того пагорба, знайшов цю сільську дівчину, зізнався їй у коханні і запропонував їй руку і серце. Вони одружилися, і француз відвіз її в Париж ...


- А який зв'язок цієї романтичної історії зі шторами на вікнах, які ви закривали?- поцікавилися пасажири.


- Справа в тому, панове, що з тих пір, коли наш швидкий поїзд прямує повз село, в якому жила та дівчина, всі його жителі виходять срaти на цей довбаний пагорб!


***
Сподобалось?
Тоді постав вподобайку на нашій сторінці у Facebook
та поділись з друзями


Романтична історія з "чудовим" краєвидом Романтична історія з "чудовим" краєвидом Reviewed by Admin on 13:12 Rating: 5

Немає коментарів: