Що лікує господарське мило


Це просте і всім відоме господарське мило. Господарське мило успішно застосовується для лікування запальних процесів (аж до початку гангрени). Господарським милом успішно лікують навіть гінекологічні захворювання (в деяких пологових будинках його використовують для миття підлоги у відділеннях, де знаходяться новонароджені). Хірурги знають про дивну здатність господарського мила замінювати хірургічні рукавички (якщо його намилити на руки і залишити підсихати) - кажуть, що тоді навіть при порізі під час операції ризик зараження мінімальний.


Господарське мило є і противірусним засобом. І з цим призначенням з успіхом застосовується в інтимній сфері для профілактики різних захворювань.


Миючи голову господарським милом, можна домогтися того, що волосся стає густим і здоровими (зникає і лупа, і ламкість волосся). Правда, щоб шкіра голови не була після такого миття пересушена, потрібно все ж потім обполоснути голову кислим розчином на основі оцту або лимонного соку.


Господарським милом радять вмиватися - хоча б 2 рази в тиждень - для того, щоб шкіра завжди молодо виглядала. Після вмивання треба змащувати шкіру звичайним дитячим кремом. Причому ефект від таких умивань, як кажуть ті, хто спробував, краще, ніж від використання дорогої професійної косметики.


Дуже добре очищає шкіру миття в парній з березовим віником, замоченим в розчині господарського мила: шкіра чудово очищується і потім як би світиться зсередини.


Можна вилікуватися за допомогою господарського мила від початку нежиті. Потрібно зробити мильний розчин, вмочити туди ватний тампон і обробити носові пазухи. Тоді (хоча і буде перший час трохи щипати) ніс ніколи не буде закладений, а через 2-3 такі обробки ви надовго забудете про застуду.


При укусі собаки для запобігання попадання в рану інфекції радять дати стекти крові з рани (вона вимиє і бактерії), а потім або покласти марлю або забинтувати бинтом, змоченим в розчині господарського мила.


Успішно справляється господарське мило і з лікуванням грибкових захворювань стоп. Радять ретельно мити уражені області на шкірі милом зі щіткою, після чого обробляти поверхню шкіри йодом.


Господарським милом обробляють шкіру при легких опіках (наприклад, побутовому опіку на кухні).


Після депіляції, щоб виключити почервоніння шкіри на чутливих ділянках, люди також використовують господарське мило. Досить просто один раз намилити і роздратування не буде.


Господарським милом успішно лікується молочниця і пітниця. Ним добре підмиватися, воно вбиває всі бактерії і грибок типу молочниці. При молочниці добре допомагає, намилити безіменний палець і обмазати піхву на скільки палець влізе, так радять досвідчені лікарі з багаторічним стажем в пологових будинках. (Але лікарі менш досвідчені, зараз вже все більше радять новомодні препарати ... ясна річ, існує думка, що багато лікарів сидять на відсотках від продажів виписаних ними ліків ...)


Якщо є які-небудь проблеми в ротовій порожнині, можна обробляти зубну щітку розчином господарського мила і залишати на ніч. До ранку ви будете впевнені, що ваша зубна щітка повністю знезаражена.


У господарському милі багато лугів, які швидко і якісно розчиняють бруд і до того ж мають антимікробну дію. Недарма в медицині грубе господарське мило досі використовують як антисептик.


Господарське мило - прекрасний засіб для зняття набряку. Для цього достатньо розвести мило у воді і натерти отриманим розчином забій. Повторювати процедуру необхідно кілька разів за день.


Засіб від прищів: Настругати господарське мило в мисочку, додати води і збити його помазком в піну. Тепер взяти 1 ст. л. цієї піни, 1 ч. л. солі «екстра» і перемішати. Цю суміш накладати на добре вимите обличчя. Попереджаємо - буде сильно щипати, але це якраз і означає, що йде лікувальний процес. Тримати маску півгодини. У вас на обличчі залишиться суха сіль, зітріть її та вмивайтеся спочатку гарячою, а потім холодною водою. Робити таку процедуру потрібно 2-3 рази в день протягом 2-3 тижнів.


Засіб від наривів. Змішати в рівних частинах натерту цибулю, господарське мило і цукор. Цю мазь накласти на нарив і забинтувати. Робити це потрібно на ніч, вранці ви побачите, що рана повністю очистилася.


Лікарі рекомендують раз в два тижні митися господарським милом: ви захистите себе від вірусів і бактерій. Від тріщин на п'ятах і натоптишів роблять ванночку з 2 літрів гарячої води, 1 чайної ложки соди і 1 столової ложки наструганного господарського мила.


Господарське мило і дощова вода від випадіння волосся позбавлять назавжди. Застосовувати для намилювання волосся тільки темне господарське мило. Ніяких інших миючих засобів не використовувати. Мити голову слід 2 рази на тиждень. Результат прекрасний.

Якщо забите місце помазати господарським милом - синяка не буде.

Домашній пілінг: Нанести на вологу шкіру обличчя піну з господарського мила і ваткою

P.S.Рекомендуємо поставити шматок господарського мила до "Екстренної валізи" .
Що лікує господарське мило Що лікує господарське мило Reviewed by Admin on 13:54 Rating: 5

Немає коментарів: