Розповідь жінки, яка живе з трьома чоловіками одночасно!

Ну ось так... Багато хто з жінок не може знайти собі хоч одного нормального чоловіка, а я живу відуразу з трьома! Все по господарці вдома роблю я. Варю їсти, навожу чистоту і порядок. Ну і одночасно з побутовими справами  намагаюся побудувати три види різних відносих з кожних цих чоловіків, як окремо, так і разом.


Розповім Вам про кожного з них окремо.

Найдовше я з Миколою. З ним мені затишно і добре. Мене абсолютно все задовільняє - в ліжку все чудово і регулярно, і вечорами та ночами можна просто поговорити. Він єдиний з них працює.



Другий це Максим. Всі вечори він проводить за іграми, а серед ночі мене кличе до себе не більше 1-2 разів на тиждень Хоч на  початку нашого знайомства з ним, це було регулярніше. У нього є декілька дуже рідко сумісних рис - він веселий, добрий і водночас дуже мужній.




Андрій це моя  нова любов. Разом ми лише 5 місяців, і він наймолодший і найнедосвідченіший з усієї трійці. Він дуже любить мої груди. Практично всі ночі я провожу з ним, тому, що справді його люблю.


Правда іноді до нас приєднується Микола, а деколи я навіть залишаю їх удвох.


Я безмежно щаслива, що поряд зі мною одночасно є такі чоловіки, але я трохи втомилася і забула написати, що Миколі - 33 роки, і він мій чоловік. Максиму - 5 років і це наш старший син, Андрієві всього 5 місяців і ночами він часто плаче і вередує.

***THE END***



СПОДОБАЛОСЬ?
ТОДІ ПОСТАВ ВПОДОБАЙКУ НАШІЙ СТОРІНЦІ У ФЕЙСБУК
ТА ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ.


Розповідь жінки, яка живе з трьома чоловіками одночасно! Розповідь жінки, яка живе з трьома чоловіками одночасно! Reviewed by Admin on 21:00 Rating: 5

Немає коментарів: