Як дід в лікарню потрапив (18+ )

Вирішили дідо з бабою молодість згадати і коханням зайнятися. Ну і десь в процесі того всього потягнув дід спину, та так що і зігнутися не може.

Поклали діда в лікарню. Приїхала баба його провідати і привезла із дому яєчок домашніх, бо дідо їх дуже пити любив. Ну а оскільки бабка спішила то і яйця привезла такі з пір'ям, прилиплим послідом, а банку з яйцями поставила на тумбочку біля ліжка дідового.

Лікар робить обхід зауважує на ці яйця з послідом і пір'ям. Кличе медсестру і говорить щоб дідові з 7 палати помила яйця. 

Медсестра не ставлячи дурних питань діда на каталку і мити йому яйця. Після миття діда привезла в палату, а дід в шоці стара за все життя в руки не брала, а тут молоді дівки мили, лежить і офігіває.

Ранком лікар знову робить обхід знову зауважує цю ж банку з брудними яйцями, вичитує медсестру, що погано помила дідові яйця. Медсестра в шоці думає - от дід холєра, поскаржився лікареві, що погано помила, знову діда на каталку і знову мити з шампунями та  гелями
.
Дід знову офігіває, в палаті запитує у хлопів: Вам яйця миють? -ті в один голос що ні. Дід лежить ще в більшому ступорі... 

Вранці та ж картина, лікар, брудні яйця. Лікар в сказі вичитує медсестру, що та забила на роботу,  його вказівки ні в що не ставить. 
Медсестра в прострації не знає що і робити, знову діда на каталку і мити йому яйця. Вимила, виголила, кремами намазала, привезла його в палату, а тут бабка приходить провідати. Дід на стару:
- Рятуй мене! відвези мене швидше звідси до холєри ясної , бо здається  до операції готують, каструвати хочуть, аби на тебе більше не ліз!
Як дід в лікарню потрапив (18+ ) Як дід в лікарню потрапив (18+ ) Reviewed by Admin on 11:00 Rating: 5

Немає коментарів: