Про винаходи, які змінили світ і до чого тут українці

 Важлива подія сталася цього літа серед науковців, яку чомусь оминули наші ЗМІ. Учений і не дуже люд з усіх куточків світу зібрався на конґрес, щоб раз і назавжди вирішити питання приналежності різних спірних винаходів тій чи іншій країні. 
 Особливо то стосувалося гелікоптера та підводного човна,  ну і декількох інших винаходів, які теж мают значущий вплив на сучасний світ.

От на трибуну вийшов науковий представник Голандії і твердо заявив, що підводні човни  то є голландський винахід!

І тут з зали прозвучало: "А дідька вам лисого, а не підводний човен! Ше в кінці 16-йдцєтого століття наші предки-козаки клали чайку на чайку, засмолювали боки і по дну Чорного моря плили в Турцію, давали туркам по сраці і вертали додому! Підводний човен придумали Українці!".
Ну хоч не хоч, але правди нікуди діти - турки підтвердили, що так і було!

Тут на трибуну виходить американець:- "Перший діючий гелікоптер придумали американці". 

І тут з зали знову голос: "Ага, в сраці був-гімно видів, ще в 17-йцятому столітті наші предки-козаки клали на бочку збиті хрест-нахрест дошки, розкручували гвинт мотузкою, летіли в Турцію, давали туркам по сраці і вертали домів! Гелікоптер - український винахід!
 Турки знову підтверджують, що так і було. 

І тут французи вирішили підколоти українців. На трибуну вийшов француз і заявив: -"Ну думаю, ніхто не буде сперечатися, що міньєт придумали французи!"

Обурений українець аж вискочив на трибуну: "От йолоп!!! Ше в 17-йцятому столітті наші предки-козаки писали турецькому султану, шо вони його в писок мали і наскрізь бачили! А про наскрізь - це до німців, аби ті не тринділи, шо вони придумали рентгенівські промені!"
Слава Україні!!!
Про винаходи, які змінили світ і до чого тут українці Про винаходи, які змінили світ і до чого тут українці Reviewed by Admin on 16:46 Rating: 5

Немає коментарів: