Я знаю, що ви скоїли минулого літа (I Know What You Did Last Summer)

I Know What You Did Last Summer

Якщо ви неодноразово включали свій комп'ютер, користувалися телефоном на платформі Android, чи використовуєте пошукову систему Google, то знайте - пошуковому гіганту відомо про вас все. 

Google використовує свої технології для того, щоб зчитувати інформацію про своїх користувачів.


Перегляньте список із 6 посилань, які розкажуть Вам про те, що на даний момент, про Вас знає гугл:


1.Ваш профіль в Google

Google створює профіль з вашими основними даними - вік, стать, захоплення. Ці дані використовуються для підбору реклами по ревалентності, яку вам показують. Ви можете поглянути цю інформацію тут:


(В моєму випадку досить точно визначено вік, тут скоріше за все спрацював Google+, визначено стать, але серед моїх захоплень чогось затесався блюз (?) - можливо ютуб оприділяє деякі композиції з мого плей-листа саме цим жанром)

2.Історія Ваших мандрівок.

Якщо у вас є пристрій на платформі Android, то він швидше за все відправляє Ваші координати і швидкість руху в Google. Ви можете переглянути свою історію мандрівок  (ваша подорож в магазин тут також є) і навіть вигрузити собі її у файл:

https://maps.google.com/locationhistory

В моєму випадку таких пристроїв два - телефон та планшет. Ось приклад того що можна побачити по даному лінку
Червоним маркером позначено мої місця перебування  у 2017 році

Те саме місце тільки зі спутника

3.Ваша історія пошуку в Google

Google може зберігати історію вашого пошуку. Крім цього він зберігає історію рекламних оголошень на які ви натиснули. Все це доступно тут:


Цю можливість потрібно включити в своєму профілі

4.Список Ваших пристроїв, які отримували доступ до Вашого профілю

Якщо Вас цікавить, чи не користується Вашим профілем в мережі Google ще хто небудь, то Ви можете переглянути перелік всіх пристроїв, які отримували до нього доступ, їх IP-адреса та місцезнаходження:




5.Список всіх додатків, ігор, розширень, які звертаються до Ваших даних у профілі Google


Перелік всіх ваших програм, ігор, розширень в браузері, у яких є будь-який доступ до Ваших даних. Можна побачити, які права у них є і до чого у них є доступ. Можна також відключити цей доступ. Повний перелік по лінку нижче:



Цей пункт є досить ВАЖЛИВИМ, оскільки він надає доступ не тільки до ваших даних, але і дозволяє віддалено керувати вашим пристроєм. 


6.Чемодан, вокзал... або Google на експорт


Один із приємних пунктів, якщо звичайно у Вас повний порядок із пунктом 5 - можна експортувати всі ваші дані: закладки, пошту, контакти, календар, файли з хмаринки, відео з YouTube, фотографії і інше.


За матеріалами:GOOGLE

Я знаю, що ви скоїли минулого літа (I Know What You Did Last Summer) Я знаю, що ви скоїли минулого літа (I Know What You Did Last Summer) Reviewed by Admin on 16:14 Rating: 5

Немає коментарів: