Осіння рапсодія

Про осінь...

У Нью-Йорку є така пора, коли ти відчуваєш подих осені задовго до того, як впав перший лист. Повітря стало прозорим, літо залишилося позаду, і одного разу вночі вперше за довгий час тобі хочеться накритися теплою ковдрою. (с)«Секс і місто | Sex and the City»
****
У любові теж є осінь і пізнає її той, хто забув смак поцілунків коханої. 
(с)Марк Леві
****

Літо, чомусь може прийти із запізненням, а от осінь, завжди така пунктуальна.
*****
Осінь - час песимістів і мелонхоліков, час тих, хто любить сумувати й мріяти, склавши руки.
****
Осінь... Ти така гарна і така одинока... У нас з тобою дуже багато спільного... Дуже...
****
А що для нас осінь? Осінь — це сухі кленові листочки, що обпадають з дерев. Це — дощові дні, коли приємно дивитися на яскраві кольори, які в цей час, особливо природні. Осінь — найромантичніша пора, коли закохатися дуже легко, особливо у романтиків. Осінь — це повітря наповнене запахом дощу та мокрого асфальту. Осінь — це вулиці, запахи яких долинають від кондитерських чи різноманітних кафе. Осінь — це любовна пора. Чому? Тому що, саме восени, розумієш, що відпускати людину не хочеться, адже попереду холодна зима. Хто буде зігрівати твої льодяні руки теплим серцем, як не він?
****
-наступила осінь … -А ти що тільки помітила? .. =) -Ні, ти не розумієш .. Осінь вона ж не за календарем .. Осінь-вона в душі
****
♥Осінь відчуває щастя! Просто вона найкрасивіша. Просто вона сама справжня і не може дихати без дощу. Як же я тебе люблю, Осінь!
****
Холодний і мокрий носик в кішки--це норма,а холодний і мокрий носик в мене----ОСІНЬ....
****
Вчусь любити тебе, осінь.таку вогненну, незбагненну , примхливу красуню, що пахне яблуками і дихає холодом, що кидається золотом і просить її любити, даруючи примарне тепло на декілька днів..
****
Осінь – пора року, коли люди повинні зігрівати один одного … своїми словами, своїми почуттями, своїми губами … і тоді ніякі холоди не страшні
****
Осінь - це кава з корицею, кленове листя, різнокольорові, як частину дитячого малюнка, теплі, ніжні плюшки з ваніллю і тонкий запах диму ..

Осіння рапсодія Осіння рапсодія Reviewed by Admin on 13:41 Rating: 5